baharcım bende anlamadım ya dr deişmiş başka bi dr baktı bu defa banaönceki dr çok umutlu iyi konuşuodu ilgiliydi ama bu adam beni bunalıma soktu hatta sonuç kağıtlarını vermedi bile önünden okudu bana fsh de eminim 18 dedi ama amh yi yanlış anlamış olabilirim cnm 0.01 yada 0.1 dedi hatırlayamıyorum hatta hiç şansın yok pek umutlanma çocuk fikrini unut yavaş yavaş gibi bişiler dedi

2 ay bu ilaçları kullan adetin 2.günü yine gel dedi bende dedimki fsh kaça düşünce yapılacak oda 13ün altına düşecek dio ve folikül sayınada bakıcaz dio yani tek bitaneyle yapmıcakmı hey yarabbim ya tüpü fsh yüksekken de yaparız bizce sorun yok ama senin yumurtalar büyümez gelişmez boşuna paran gider dedi resmen bu ilaçlarda bi mucize yaratmıcak sen pek umutlanma dedi ya resmen ama bunu ancak rabbim bilir bu doktorlar zaten bitkilere karşı bi düşmanlığı var sanırım hangi dra sorsam öle şeler kullanma dediler hep...ama hep ilaç hep ilaçta nereye kadar ya mahvoldum...şu ummuselemenin kullandıkları vitaminlerdende alıcam onlarıda kullanıcam cnm bu ilaçlarla hayıt falan zararlı olurmuki sen ilaç kullanırken bitki içmişmiydin