- 28 Şubat 2015
- 57
- 79
- 53
Çok teşellür ederim cevapların için. Benim doktorum da bundan sonra böyle ilaçlarla denemenin anlamı yok boşuna hormon alma ilaçlara cevap vermiyorsun, doğal olarsk oluşan tek yumurtanı alır laboratuar ortamında döller transfer ederiz dedi. Yıkıldım bunu duyunca. Çünkü bu metodla şans çok düşükmüş. Yüzde 5 gibi. Halbu ki bu da olmazsa 3. de 5. de veya 10. denemede hamile kalanların hikayelerinden umutlanarak denemeye devam etmeyi düşünüyordumcanim allah razi olsun.allah en tez zamanda seninde muradini versin.DHEA yi türkiyede 2 doktor bana önerdi fakat orda tedavi olmadigim icin kullanmadim. ilk tedavimde elonva isimli igneyi kullandim. kac mg hatirlamiyorum canim ama 1 ignenin etkisi 5 gün gidiyor.Doktorum bana bu igne yeni cikti rezerv azligina cok yariyor bununla yumos elde edersek ederiz edemezsek edemeyiz dedi. cok sacma cünki her bünye farkli tepki gösteriyor. bu yarida kalmis tedavimle 2. oluyor. Merional ve Puregon hic kullanmadim canim. doktorunla konus. farkli ilaclari denemekde fayda var diye düsünüyorum. doktorum bana ilac verme taraftari degildi yazdigim gibi. bitkisel olarakda pek bisey kullanmadim sird ilk tedavimde incpr suyu ictim 10 gün. onlarin etkisi olmusmudur 2 ay sonra bilmiyorum.
canim sükürki 5 yumosun oluyor hep maasallah. allahim emeklerini bos cikarmasin. allah yar ve yardimcsin olsun.
baska sorun varsa sor canim bizi birbirimizden baska kim anlar![]()
Son düzenleme: