ben bursanın bi ilçesinde oturuyom. ailem yarım saat mesafedeki köyde oturuyor. yoğurdumdan yumurtama ve hatta tavuğuma bi çok şeyim köyden geliyor... yıllardır dışardan çok çok fazla bir şey yemedim, hamburgerin tadını unuttum resmen... az da olsa tükettim,kola içtim, öğrenciyken tost vs. tabi ki yediğim oldu.... tamam zararlı da yani ne biliyim alkol kullananlar da bile sorun olmazken, ondan da mı tehlikeli demeden geçemiyorum... sucuk salam sosis sevmem zaten, kırk yılın başı yersem... kırmızı etim bile köyden geliyor çoğu zaman.....kışa girerken bi danayı kestirip çocuklarına dağıtıyo annem sağolsun :))))) ped meselesine gelince ben de o meşhuuuurrrr markayı or..d'i kullanmıyorum ama sonuçta başka bi markayı kullanıyorım. şu k.t.x olan hani :)))) günlük ped hiç kullanmadım desem yeri var, tıpkı devrim gibi histeroskopiden sonra sadece....
sigara dışında bi kötü alışkanlığım olmadı. onu da tabi ki tedavi dolayısıyla içmiyorum artık.
bazı şeyler de kısmet galiba.... ama elbette katılıyorum yediğimiz içtiğimize dikkat etmemiz lazım ki ben şanslı azınlıktayım.... yediğim biçok şey anacığımın bahçesinden