Ah ya o kadar üzülüyorum ki halimize. Çaresizlik böyle birşey sanırım allah dermansız dert bermesin kimseye. Az önce yine bakındım internete de saraçoğlu hoca eğer amh sıfırlı değerlerdeyse tüp benek olma ihtimali de düşük diyor. Doktorlar yüzde on şans diyorlar tüp için diyor. Millet te yüz kişiden on kişi başarılı oluyormuş demek ki diyor. Ama Neye göre yüzde on diyorsunuz kandırmayın insanları diyor.hormon ilaçları ile yumurta çoğaltmaya çalışıyorlar diyor. Önce amh ı yükseltmek gerek yoksa çok zor diyor. Kendisinin bir hastası 47 yaşında menepoza girmiş sonra bitkisel tedavi ile ikizleri olmuş. Umudunuzu kaybetmeyin doktorlar kesin konuşmasın olmaz diye, yanlış Kabul etmiyorum diyor. Önce soğan kürü ile rahmi temizleyin sonra testere dişli aslan pençesi kürü ardından incir havuç kürü. Aşama aşama gidilmeli diyor. İyi de bu dedikleri için üç ay lazım. Acaba o kadar vaktimiz var mı? Yarın ben de amh ıma baktıracağım. O kadar kararsızım ki amh yükseltmeden tüp yaptırmak istemiyorum zaten paramız kısıtlı. Başka şehirde yaptıracağım üstelik hem maddi hem manevi külfet. Allahım yardım etsin hepimize ne diyeyim.