- 15 Şubat 2017
- 239
- 358
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 cok iyi istedigim sayı.bende 3 yumurta ile tedavideyimMerhaba arkadaşlar. Bende bugün opu oldum ve sadece 4 tane toplandı. İnşallah hayırlı guz3l sonuçlar alırız.sayı çok az geldi bana ama yapacak birşey yok herkesin gönlündekini versin Rabbim.
İnşallah olumlu sonuç alırız. 4 olduğunu duyunca çok şaşırdım ama doktor sorun yok gayet iyiler dediği için biraz moralim yerine geldi.4 cok iyi istedigim sayı.bende 3 yumurta ile tedavideyim
Amin insallah.bence de doktorun cevabıyla rahatlayabilirsinİnşallah olumlu sonuç alırız. 4 olduğunu duyunca çok şaşırdım ama doktor sorun yok gayet iyiler dediği için biraz moralim yerine geldi.
Canım 4 çok iyi benim sadece 2 toplandı 1 i kaldı şükredinİnşallah olumlu sonuç alırız. 4 olduğunu duyunca çok şaşırdım ama doktor sorun yok gayet iyiler dediği için biraz moralim yerine geldi.
canım haklısın.senin tedavinde hayırlı olsun.bence de sükür hepimizin sayısınaCanım 4 çok iyi benim sadece 2 toplandı 1 i kaldı şükredin
Haklısın canım.hakkımızda hayırlısı böyleymiş.inşallah 1 tanede olsa sonuç güzel olur. Bakalım benim kaçı olumlu olacak.yarın 11 de belli olacakCanım 4 çok iyi benim sadece 2 toplandı 1 i kaldı şükredin
Canım hepimiz halimize şükredelim bir yumurtası olmayan İnsanlar bile tanıyorum. İnşallah rabbim bizlere evlatlarımızı nasip etsin sayı değil sonucu güzel olsunHaklısın canım.hakkımızda hayırlısı böyleymiş.inşallah 1 tanede olsa sonuç güzel olur. Bakalım benim kaçı olumlu olacak.yarın 11 de belli olacak
12 kere?! Ben 2 denemeden sonra yikildim... hastaneler ve doktorlarla ilgilgi yorumlarinizi alabilir miyim?İnşallah butun yumoslar dolu dolu ve saglıklı olurlar. Gercekten sizin için cok sevindim, kendim 12 kere tup bebek yaptım, o yuzden ne kadar onemli olduğunu biliyorum. Sadece sabah 1 tane akşam 1 tane incir mı? Başka birşey içip yediniz mı?
Canım nasılsın ben buranın eski muavin lerindendim hatırlıyormusun beni çok yazisirdik bende hamiş kaldım ve paşam kucağımda şimdi uc aylık olduk bile hiç vazgeçmedim pes etmedi. Dua ettim bütün olumsuzluklara ramen tedavilerime devam ettim çok şükür Allahım dualarimi kabul etti bana anneligi tatirdi bin şükür senin minis nasil buyumustur..Se
Sen sanlisin en azindan bir cocugun var.hic cocuk olmdan bu erken menepozla bas etmek cok zor
Oyle oluyor, başta yıkılıyorsun, yoruluyorsun, fakat sonra tekrar bir yerden güç geliyor ve devam ediyorsun. Sonuna kadar gideceğim, yığılmayacağım diyorsun. Tekrar vazgeçip, tekrar devam ederken buluyorsun kendini. İşte boyle oldu.12 kere?! Ben 2 denemeden sonra yikildim... hastaneler ve doktorlarla ilgilgi yorumlarinizi alabilir miyim?
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış gerçekten de bende senin gibiyim beşinci transferden de eli boş döndüm, hep bi hüsran hep gözyaşı ama benim son transferimde çok bariz bulgular yakaladım ve internetten araştırdığım kadarıyla bende derin infiltratif endometriyozis olduğuna karar verdim. Şimdi tekrar yumurta toplama aşamasındayım bazı dalaverelerle eşimi ikna edip tanısal laparaskopi olup içerde neler oluyor ona baktırıcam dalavere diyorum çünkü doktor dahil kimse ne sorduğum soruya cevap veriyor ne de dikkate alıyor hep bi rutin var ordan yürüyorlar maalesefOyle oluyor, başta yıkılıyorsun, yoruluyorsun, fakat sonra tekrar bir yerden güç geliyor ve devam ediyorsun. Sonuna kadar gideceğim, yığılmayacağım diyorsun. Tekrar vazgeçip, tekrar devam ederken buluyorsun kendini. İşte boyle oldu.
Doktorların hatası sana, herkeze yaptığı muameleyi yapması. Ama sen farklısın, senin durumun daha da vahim, senin hastalığının tedavisi yok, sadece mucize beklemek gerekiyor. O yuzden o yada bu doktor iyi diyemem. Sadece doktorun sana iyi davransın, seni dinlesin, seni ciddiye alsın, yeter.
1 hastane Acıbadem idi, o zaman daha problemimin ne olduğunu bilmiyordum. Doktorum Tansu beydi. 3 yumurta, üçü de boş. Hemen TSH ve AMH yaptırdım, TSH-9, AMH-0.3. Boyleyken beni tedaviye almışlar. Sonraki 2 tedavi de orada oldu. Hastane çok iyi ama bize özel bir tedavi lazım.
2 hastane UMUT tup bebek, Ulun Bey, butun doktorların içinde onu en çok sevmişimdir. Fakat sonuçlar hüsran olduğu için ve ayrıca Anadolu yakasına gidip gelmek zor olduğu için doktor değiştirdim ve Halit Fırat Erdene gittim.
Yontemleri farklıydı, değişik birşeyler deniyordu ama o da olmadı, eşim de onu beğinmediği için oradan da vazgeçtik. Donup dolaşıp Ulun Beye geri geldik, ama gorduğunuz gibi hala iyi haber yok. Ve artık doktor değil, laboratuvar seçiyorum. Bundan sonra Bahçeci kliniğine karar verdim. Tedavi öncesi yapılması gereken şeyleri kendi araştırmalarıma göre yapıyorum, kalan işi hastane ve doktora bırakacağım.
Merhaba kacinci denemede oldu ve sorununuz neydi bende rezerve azligi var yasim 32 amh 0.7Canım nasılsın ben buranın eski muavin lerindendim hatırlıyormusun beni çok yazisirdik bende hamiş kaldım ve paşam kucağımda şimdi uc aylık olduk bile hiç vazgeçmedim pes etmedi. Dua ettim bütün olumsuzluklara ramen tedavilerime devam ettim çok şükür Allahım dualarimi kabul etti bana anneligi tatirdi bin şükür senin minis nasil buyumustur..
Merhaba bende adiyamandayim ama adanada ikinci tedavi me baslayacam kismetseYok canim ben adiyamandayim kimse yok bildigim kadariyla
Merak etmeyiniz, AMH ve yumurtalar gayet iyi durumda. 1.5 altında olsaydı rezerviniz düşük diyebilirdim.Arkadaslar bilen varsa cevaolayabilirmi benim 1 denememde 13 yumurta 2.denememde 14 tane toplandi bana dr yumurta rezervi az dedi amh degerim 2.60 fsh 6.5 anlamadim bilen varsa yazarmisiniz
Evet bugun doktordaydim yumurta rezervim iyimis simdide kime inanayim anlamadim sizce doktordan doktors fark var dimiMerak etmeyiniz, AMH ve yumurtalar gayet iyi durumda. 1.5 altında olsaydı rezerviniz düşük diyebilirdim.