Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Insallah bu sefer olur canim bende ilk denemeyi saymiyorum bile fsh yuksekken bana tup. Yaptilar sadece bir yumurtayi toplayip dollenmisti ve rezervemin az oldugunu sonradan ogrendim amh 0.7 hangi merkezde baslahacaksin

d bakir bahçecide inşallah başlayacam canım zeki bey de çalışıyorum istanbul , ankara gibi şehirlere gidemiyorum . Zaman da geçiyor bakalım hayırlısı artik

cok arastirdim bende coknkararsizdim ama rezerve konusunda basarili olarak karsima bahceci cikti ve zeki bey varmis onunla ilgili cok yorum var sende arastir derim ve brnimde fsh yuksek onunla ilgili ben hayit aslan pencesi civan percemi adacayi karistiriyorum bunu bir doktor tavsiye etti ve vitamin birde dhea kullaniyorum senin gibi ayriyeten arisutu karisimi cnm
Olmazsa bende bi goruseyim orayla durumumu anlatayim ne diyecekler bana.dhea yi doktormu verdi kendinmi aldin canim

d bakir bahçecide inşallah başlayacam canım zeki bey de çalışıyorum istanbul , ankara gibi şehirlere gidemiyorum . Zaman da geçiyor bakalım hayırlısı artik
aynen canim acele etmek gerekiyor mubarek aylarda rabbim gonlumuze gore verir insallah yine burada paylasiriz mutlu haberleri

Olmazsa bende bi goruseyim orayla durumumu anlatayim ne diyecekler bana.dhea yi doktormu verdi kendinmi aldin canim
Evet canim adanadaki tup bebek merkezi verdi yaninda vitaminde kullanmak gerekiyor ikisini iciyorum suan ara konus herseyi sor ben sordum guzel sekilde cvpliyor ve anlatiyorlar canim

merhaba canım amin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız evet denedim . Olur mu istediğini sorabilirsin
İşinde iyi ve ilgili her zaman arayabilir ulaşabilirsiniz . Bu pazar aradım ne zaman geliyim diye bu ya da diğer adet dedi. Bu önümüzdeki adette gidecem inşallah . Yumurta rezervi azlığı var ben de geçen gittim 2 yumurta gelişti devam etmedim 4. Gün iptal ettik bazı adetlerde artıyormuş .

Bu gidişte havuz yöntemini isteyecem .
Canim doktor ilac verdimi sana zeki bey yumurta kalitesi icin

Merhbalar.bende bu ay tup bebek yaptiricam.benimde Amh dusukmus.yasim 37.yalniz benim sormak istedigim baska birsey var adetlerim cok azaldi neredeyse ped kullnmicak duzeyde bazi aylar.butun hormon testlerimde normal cikiyor.acaba boyle bisey yasayan var mi drlar bu durumla ilgili bi aciklama yapmiyolar

Merhbalar.bende bu ay tup bebek yaptiricam.benimde Amh dusukmus.yasim 37.yalniz benim sormak istedigim baska birsey var adetlerim cok azaldi neredeyse ped kullnmicak duzeyde bazi aylar.butun hormon testlerimde normal cikiyor.acaba boyle bisey yasayan var mi drlar bu durumla ilgili bi aciklama yapmiyolar
Mrb ben de ayni durumdayım canım menapoza giriyoruz iste , adetim artik 2 gün sürmüyor bile çok üzülüyorum bu duruma .

Adetin 2. Gunu yapilan hormon testlerini yaptirdininz mi yani bende ayni seyi dusunuyorum dr a soruyorum menopoz degil diyor( uc ayri dr gittim) cunku hormon sonuclarim normal.yalniz Amh dusuk dedi 1.28 cikti sizin nasil sonuclar

Adetin 2. Gunu yapilan hormon testlerini yaptirdininz mi yani bende ayni seyi dusunuyorum dr a soruyorum menopoz degil diyor( uc ayri dr gittim) cunku hormon sonuclarim normal.yalniz Amh dusuk dedi 1.28 cikti sizin nasil sonuclar

testlerim iyi çıkıyor . Amh 2 yıl önce yaptırdım çok düşüktü 0.6 çıkmıştı, açıkçası simdi yapmaya korkuyorum , sizin de mi adetiniz azaldı .

Evet zaten onu sormak icin yazmistim.2 gun suruyo bazi aylar aferdesiniz sadece tuvalete gittigimde kanama oluyo

Back
X