Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Tabi egricayır yazınca cikiyor internette.bende yok ama bende bakarim.arı sütü ampulü.ozelden de yazdım sana

neler yaptiniz biraz bilgi verir misiniz çok ihtiyacım var iyi şeyler duymaya :KK43:(

iki kez tüp denedim canim ilki tutmadi arada yaptiklarimi sayarsak incir kürü hayit tohumu aslan pençesi bunlari içtim ise yaramadi .. cok cok meryem suresi okudum belki bir yil araliksiz her gun..son tedavimde durumumu kabullendim stres olmadim spor yaptim irdelemedim dr ne derse onu yaptim..histeroskopi oldum 4 ay sonrada tüp bebek yaptirdim 3 yumurtam vardi biri bozuktu ikisiyle transfere gittim tuttu.. ben asla çocuğum olmayacagini düşünüyordum ama allah büyük ne zaman dilerse veriyor benim tedavim %100 basari demek ti doktorum için.. herseyin sahibi allah dua edin..

Merhaba kizlar.30yawindayim.2tup bebek denemem oldu.1.defasinda 375 doz menopur ve puroqonu ayni anda kullandim 6 yum.toplandi.5emb oluwdu.4transfer ama sonuc neqativ.2.denememde yalniz 300doz merional kullandim.3yum oluwdu.2 yum cox kucuk oldugu icin iwlem yapilmadi sadecr 1i follendi oda 3cu kalite.transfer yapilmadi.sizce iyne dozundan ola bilirmi yum kalitesizliyi?ilkinde iyiydi .yani menopurla puroqon ayni anda kullanilmalimi sizce?siz nasil kullandiniz?

Ben başka merkezde ,4 deneme yaptım hepsi negatifti rzervim azlığı vardı bende amh0.16 fsh60 görmüştü 4 yıl önce sakin umutsuz olma zamanı gelince olucak sadece tedavilerini aksatmadan sabır canım..
Insallah canim bakalim haziranda baslayacagiz bizde

Bende tabi ki bahceci fulyadayım sevindim aynı yerdeyiz.her ay opu oluyorsun 3 kez opu olup yumurta dolayısiyla embriyo biriktiriyorsun.sıkıntı olmaz beklemeden devam et bence.vakit varken.saf ari sütü yemeye calisin.yumurta cikiyor bal arı sutu polen arttirdi iki tane
Merhaba havuz yontemiyle toplam kac yumurta cikip dollenme gerceklesti bendede az cikarsa havuz yontemini dudunuyorum ama bu konuda pek bilgim yok

Merhaba havuz yontemiyle toplam kac yumurta cikip dollenme gerceklesti bendede az cikarsa havuz yontemini dudunuyorum ama bu konuda pek bilgim yok
Merhaba her defasında 3 - 4 gibi bir sayı cıkıyor.1 embriyo 5. Güne gidiyor ve tek embriyo genetik test olan pgt cgh ngs adı neyse iyi bir genetik taramadan geciriliyor.1 embriyom genetikten saglıksız geldi.
henuz onun haricinde embriyom 1 tane o da genetikte... sağliklı gelirse elde var 1 olacak...senin kac tane yumurtan oluyor.biraz yazilanları unuttum ...doktorun kim ? benim erbil bey

Merhaba her defasında 3 - 4 gibi bir sayı cıkıyor.1 embriyo 5. Güne gidiyor ve tek embriyo genetik test olan pgt cgh ngs adı neyse iyi bir genetik taramadan geciriliyor.1 embriyom genetikten saglıksız geldi.
henuz onun haricinde embriyom 1 tane o da genetikte... sağliklı gelirse elde var 1 olacak...senin kac tane yumurtan oluyor.biraz yazilanları unuttum ...doktorun kim ? benim erbil bey
Benim bu ikinci denemem olacak ilkini baska yerde yaptirmistim ve hicbir bilgim yoktu sacma sapan birsey yapildi fsh yuksekmis amh azalmis tabi bunlari hep sonradan ogrendim malesef 1 yumurta buyumustu baska bir tup bebek doktorunda gittim oda vitamin dhea falan verdi onlari kullaniyorum bi suru şey yapiyorum kararimi bahceciden yana verdim haziranda basliyoruz bir aksilik cikmazsa insalkah her sey yolunda gider bakalim.bu arada havuz yonteminde genetik inceleniyormu ben sadece embriyo biriktiriliyor saniyirdum

Benim bu ikinci denemem olacak ilkini baska yerde yaptirmistim ve hicbir bilgim yoktu sacma sapan birsey yapildi fsh yuksekmis amh azalmis tabi bunlari hep sonradan ogrendim malesef 1 yumurta buyumustu baska bir tup bebek doktorunda gittim oda vitamin dhea falan verdi onlari kullaniyorum bi suru şey yapiyorum kararimi bahceciden yana verdim haziranda basliyoruz bir aksilik cikmazsa insalkah her sey yolunda gider bakalim.bu arada havuz yonteminde genetik inceleniyormu ben sadece embriyo biriktiriliyor saniyirdum
Ben 43 e yeni girdim ileri yas oldugundan inceleniyor.40 yasınds olup incelenen de var doktora baglı.ve bu sayede 45 yaşında olup hamile de var :) ben sana bir sır vereyim.sır arı sütü.hemen en iyi arı sütü alabilecegın memleketten olur egricayır olur alip saf arı sütünü yemeye basla.yumurtaya birebir sayi ve kaliteyi arrtırıyor. yasın kaçtı

Ben 43 e yeni girdim ileri yas oldugundan inceleniyor.40 yasınds olup incelenen de var doktora baglı.ve bu sayede 45 yaşında olup hamile de var :) ben sana bir sır vereyim.sır arı sütü.hemen en iyi arı sütü alabilecegın memleketten olur egricayır olur alip saf arı sütünü yemeye basla.yumurtaya birebir sayi ve kaliteyi arrtırıyor. yasın kaçtı
Ayy canim aldim egricayir aldim internette sizin gibi yazmislar okudum onu kullaniyorum vitamin ,dhea bitki kurleri avakado beslenmemede dikkat ediyorum yaşim 32 sizin kacinci denemeniz benim ikinci olacak haziranda aslayacagiz ilkinde hic bir bilgim yoktu tedavim kotu gelisti rezervemi o zaman ogrenmistim :(

Ari sutu bal polen karisimi aldim sadece ari sutumu alsaydim acaba ?

Ayy canim aldim egricayir aldim internette sizin gibi yazmislar okudum onu kullaniyorum vitamin ,dhea bitki kurleri avakado beslenmemede dikkat ediyorum yaşim 32 sizin kacinci denemeniz benim ikinci olacak haziranda aslayacagiz ilkinde hic bir bilgim yoktu tedavim kotu gelisti rezervemi o zaman ogrenmistim :KK43:
Benimde 2. Denemem.ama havuz olunca su an 3. kez opuya başladım.3 tüp tedavisi demektir ve bu embriyolar transfer edilmis olsaydı 4-5 tüp bebek denemesine esittir yapılanlar.henüz bir sürü ve saglıklı embriyom olmadı ama negatifi de almadım.

Ari sutu bal polen karisimi aldim sadece ari sutumu alsaydim acaba ?
Evet canım daha da kuvvetli sonuc almak icin saf arı sütü kullan.cidden her gün yeterli olan miktarı aldığından emin olursun.cok daha etkili oldugunu düşünüyorum.2 aydır karısim yiyordum.karışımın azalmasi sebebiyle takviye ederken kuvvetlenmek istedim.bu opuda saf ari sutü yiyorum.ayrıca da bal polen karışımım var onuda ayrı yiyorum.

Benimde 2. Denemem.ama havuz olunca su an 3. kez opuya başladım.3 tüp tedavisi demektir ve bu embriyolar transfer edilmis olsaydı 4-5 tüp bebek denemesine esittir yapılanlar.henüz bir sürü ve saglıklı embriyom olmadı ama negatifi de almadım.
Bana henuz havuz demedi doktor ama az yumurtam olursa ben oyle yapmayi dusunuyorum bu arada bende saf ari sutu alayim insallah bu sefer yumurtam istedigim gibi olur amh niz kac sizin nerede tedavi goruyordunuz

anlattıgınız herseyi kendı olayıma benzettım.bende ılk tedavımde cok bılgısızdım.ne oldu nasıl oldu anlamadım 1 yumurtam olustu.transfer oldu tutmadı.bu arada bende 32 yasındayım.ıkıncı tedavım bahçecide oldu.cok sukur sımdı 4 aylık oglum var.darısı sızlere ınsallah.doktorum bana rezervımın artmasına yardımcı olsun dıye incir kürünü önermiişti.onu uyguladım.faydasının oldugunu duusnuyorum.

anlattıgınız herseyi kendı olayıma benzettım.bende ılk tedavımde cok bılgısızdım.ne oldu nasıl oldu anlamadım 1 yumurtam olustu.transfer oldu tutmadı.bu arada bende 32 yasındayım.ıkıncı tedavım bahçecide oldu.cok sukur sımdı 4 aylık oglum var.darısı sızlere ınsallah.doktorum bana rezervımın artmasına yardımcı olsun dıye incir kürünü önermiişti.onu uyguladım.faydasının oldugunu duusnuyorum.
Merhaba canim masallah allah bagislasin boyle seyler duyunca cok mutlu oluyoruz malesef ilki oyle olmustu 2 aydir kendime cok bakiyorum yapmadigim sey yok gecen ay 15 gun incir kuru yaptim sonra kist yaptigini duydum biraktim sizde yaptimi?bende aksamlari cayin yaninda hergun ceviz findik siyah k.uzum incir yiyorum insallah faydasi olur ayriyeten diger doktorun verdigi dhea,( biesteron)teatrio vitamin,folic asit,bal ari sutu karisimi kullaniyorum avakado arada yiyorum yuruyus yapiyorum duzenli besleniyorum haziranda diyarbakirbahcecide baslayacagiz bir aksilik cikmazsa henuz oradaki doktor muayene etmedi ama bu ilaclardan sonra sanirsam direk baskarinternetten cok arastirdim insallah bende senin gibi ikinci denemde cbebegimi kucagima alirim peki baska bisey kullandinizmi?ikincide kac yumurta toplandi kac tanesi dollendi?ist bahcecidemi oldunuz galiba butun bahceci ayniymis duyduguma gore ve tedavinde hangi ilaclari kullandin cnm igne olarak?cok soru sordum;)))

Merhaba canim masallah allah bagislasin boyle seyler duyunca cok mutlu oluyoruz malesef ilki oyle olmustu 2 aydir kendime cok bakiyorum yapmadigim sey yok gecen ay 15 gun incir kuru yaptim sonra kist yaptigini duydum biraktim sizde yaptimi?bende aksamlari cayin yaninda hergun ceviz findik siyah k.uzum incir yiyorum insallah faydasi olur ayriyeten diger doktorun verdigi dhea,( biesteron)teatrio vitamin,folic asit,bal ari sutu karisimi kullaniyorum avakado arada yiyorum yuruyus yapiyorum duzenli besleniyorum haziranda diyarbakirbahcecide baslayacagiz bir aksilik cikmazsa henuz oradaki doktor muayene etmedi ama bu ilaclardan sonra sanirsam direk baskarinternetten cok arastirdim insallah bende senin gibi ikinci denemde cbebegimi kucagima alirim peki baska bisey kullandinizmi?ikincide kac yumurta toplandi kac tanesi dollendi?ist bahcecidemi oldunuz galiba butun bahceci ayniymis duyduguma gore ve tedavinde hangi ilaclari kullandin cnm igne olarak?cok soru sordum:KK66:))
moral olsun diye yazdım cnm size zaten.en başta inancınızı yitirmeyin.ıkıncı tedavımde 5 yumurtam oldu.2 si üçünce güne gidebildi ve transfer edilidi.şükürler olsunkı biri tuttu.aynen dediğin gibi fındık fıstık badem tükettim bolca.tedaviden once incir kürü yaptım ve folik asit kullandım.arı sütü poleni eşim kullandı.eşim sigara kullanıodu.sigarayı bıraktı yaklasık 3 ay tedavi sürecide dahil hiç kullanmadı.sorun bende olsa bile eşiminde sperm kalıtesı en iyi derecede sağlıklı olması gerekiyodu cunku.bız ıstanbul bahçecide tedavıde olduk.inşallah senden de guzel haberler alıcaz ınanıyorum ben.aklına takılan bişiy olursa her zaman sorabılırsın cnm.:)

Back
X