- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
Sagol canım insallah seninde pozitif sonucların olur❤❤Masallah cok iyi canim cok sevindim insallah hersey guzel olur senin icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım insallah seninde pozitif sonucların olur❤❤Masallah cok iyi canim cok sevindim insallah hersey guzel olur senin icin
Cok ilgin bir ornek gercekten hayirli olsun insallahKızlar merhaba
Belki birileri okur ve umudunu kaybetmez diye yazıyorum. 1.5 yıldır denedik ama olmadı. Amh değerim düşük çıktı. "tüp bebek yapmamız gerek"dedi, (o kadar üzüldüm ağladım ki). Hemen başladık tedaviye. 5 yumurta oluştu ve toplandı.toplama işleminde boyutları büyük olan yumurtaları topladılar yani. Ve sadece 1 tanesi döllendi o da gelişemedi transfer bile yapılmadı. Kısmet değilmiş 2.ye artık dedik. Aradan zaman geçti toplanmadan kalan yumurta döllenmiş normal yolldan. Bugun hamile oldugunu öğrendim. Ve üzerinede adet oldum bide. Şiddetli bulantıdan dolayı hocayı arayınca hemen gebelik testi al dedi.
Yani diycem o ki hiç ummadığınız anda filizlenir yapraklar. İçinde bulunduğunuz duygusal çöküntüyü bende yaşadım cok iyi biliyorum.
Umudu kaybetmek yok :)
evet bende inanamıyorum hala, benzer şeyler okudum hep ama birgün başıma geleceğini tahmin etmezdim. inşallah burda yazan herkese allah nasip etsin. hepinize dua ediyorumCok ilgin bir ornek gercekten hayirli olsun insallah
Tesekkurler amin insallahevet bende inanamıyorum hala, benzer şeyler okudum hep ama birgün başıma geleceğini tahmin etmezdim. inşallah burda yazan herkese allah nasip etsin. hepinize dua ediyorum
Vardır mutlaka canım.. Neyse üzme kendini nasılsa dondurulmuşların varmış, diğeri ay yapılır transfer inşaallah.. Peki neden yüksek gelmiş olabilirmiş ? Dr bişey demedimi ?Kızlar bu hafta dondurulmuşlarla transferim olacaktı..estrofem kullanıyordum..ancak dün yapılan kan tahlilinde progesteron değerim yüksek çıktığı için transferim iptal oldu..böyle bir durum yaşayan var mı içinizde??
Bu arı sütünü nereden alıyorsunuz?Günaydın bu foruma bakmamısım son zamanlarda. ben 40 yas ve uzerı anne olmaya cabalayanlardayım daha cok.o sayfayada bakabilirsin ayrintilar orada.3. Opumda 15 gün kadar saf arı sütunü sabah aksam yedim.ve igneleri olduktan sonraki ilk kontrolde 5. Gun yumurtalar istenen büyüklüge erismistiToplam 7 günde toplandı daha ne olsun.saf arı sütü sadece yumurtaya calistı.cok faydalı ısrarla tavsiye ederim.doktor kac yaşındasın sen dedi cok iyi buldu.3 yumurtada dolu cıktı.daha ne isterim kaliteyi de sayıyı da arttırıyor.incirden cok arı sutünü ye bence.ikisi agir olur.arı sütünü kralice arı yiyor ve 7 yil yasayıp kolenisini kuruyor.isci arilar 9 ayda ölüyormuş.hücre yenileyici ve adetin kendisini de arttırıyor görüşmek üzere
Ankarada yasamama ragmen istanbul bahceci fulya erbil beye gidiyorum.havuz yöntemi bir de her ay oradayım.
Teşekkür ederim arkadaşım..Doktor doğal bir gebelik oluşmuş olabilir dedi..bir kaç gün sonra kan testi yapacam ama pek ümidim yok:/ ya da transferde 1-2 gün geciktik..rahim ve embriyonun yapısının an uyumsuz bir her ikisinin de aynı oranda gelişmesini isteriz şu haliyle rahim embriyoyu kabul etmez dediVardır mutlaka canım.. Neyse üzme kendini nasılsa dondurulmuşların varmış, diğeri ay yapılır transfer inşaallah.. Peki neden yüksek gelmiş olabilirmiş ? Dr bişey demedimi ?
Hadi İnşallah gebelik vardır.. Mutlaka haber et.. Doktorun çok iyiymiş yinede transfer yapabilirdi..Teşekkür ederim arkadaşım..Doktor doğal bir gebelik oluşmuş olabilir dedi..bir kaç gün sonra kan testi yapacam ama pek ümidim yok:/ ya da transferde 1-2 gün geciktik..rahim ve embriyonun yapısının an uyumsuz bir her ikisinin de aynı oranda gelişmesini isteriz şu haliyle rahim embriyoyu kabul etmez dedi
Benimde amh değerim düşük.. Çok zorlu süreçlerden geçtim ve nihayet 2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, beklemedeyim. Pazar günü test günüm.. Dualarınıza benide katarmısınız .? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Hayırlı olsun canım inşallah tutunmustur bebişin sana Simsiki, iyi haberlerini bekliyoruz , Darisi basimizi insallahBenimde amh değerim düşük.. Çok zorlu süreçlerden geçtim ve nihayet 2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, beklemedeyim. Pazar günü test günüm.. Dualarınıza benide katarmısınız .? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Hadi İnşallah gebelik vardır.. Mutlaka haber et.. Doktorun çok iyiymiş yinede transfer yapabilirdi..
İnşallah... Kim Dr un?Haber veririm mutlaka, doktorumdan memnunum , umarım transfere gerek kalmaz:)
bnm rezervımde yasıma gore az amh 1.15 cıktı 7 yumurta olustu tüp bebekte. doktorumun bana soyledıgı evet yasına gore az hemen tup bebek yapmak zorunda değilsin ama 6 ay sonra geldıgınde rezervlerın dusmus de olabılır aynı kalmıs da olblr bunu bilemeyiz dedi. bızde tüp bebegı yapmaya karar verdık ama negatıf sonuc aldık sanırım erkek kaynaklı problem olustu onu araştırıyorz. yanı bu rezerv birkaç ayda bile değişebiliyor. ultrasonda 1 yumurtan gözüktüyse bence cok ihmal etme. 10 aydır korunuyormuydun yoksa denemişmiydin? eger denedıysen ve tutmadıysa cok bekleme. beslenmen dıkkat edebılırsın 1 yumurta olsun ama saglam olsun önemlı olan o. diğer arkadaslarda bu konuda fikir verirler.Arkadaslar bana bi yardimci olur musunuz yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben 31 yaşındayım 10 aylık evliyim. Erken menopoza girdim. Amh 0.01 Kimi dr.yumurtaların pasif diyor. Kimi 1 tane ufacık gözüküyor diyor. Tüp bebeğı, gittiğim bütün dr.lar dedi. Ama ben doğal yolla hiç çocuk deneyemedim kasımda baslayabilecegim. 6 ay falan doğal yolla denemek istiyorum olmazsa o zaman tüp bebek düşünüyorum sizce düşüncem yanlış mı?
Bence mantıklı adet olmanda bi sıkıntı var mı peki eğer yoksa herhangi bi doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsin garanti olması açısından ya da ovulasyon testleri var onlardan temin edip kendin takip edebilirsin inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, gene de danışmak istediğin birşey olursa buradaki arkadaşların seve seve yardımcı olacağına da eminimArkadaslar bana bi yardimci olur musunuz yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben 31 yaşındayım 10 aylık evliyim. Erken menopoza girdim. Amh 0.01 Kimi dr.yumurtaların pasif diyor. Kimi 1 tane ufacık gözüküyor diyor. Tüp bebeğı, gittiğim bütün dr.lar dedi. Ama ben doğal yolla hiç çocuk deneyemedim kasımda baslayabilecegim. 6 ay falan doğal yolla denemek istiyorum olmazsa o zaman tüp bebek düşünüyorum sizce düşüncem yanlış mı?
bnm rezervımde yasıma gore az amh 1.15 cıktı 7 yumurta olustu tüp bebekte. doktorumun bana soyledıgı evet yasına gore az hemen tup bebek yapmak zorunda değilsin ama 6 ay sonra geldıgınde rezervlerın dusmus de olabılır aynı kalmıs da olblr bunu bilemeyiz dedi. bızde tüp bebegı yapmaya karar verdık ama negatıf sonuc aldık sanırım erkek kaynaklı problem olustu onu araştırıyorz. yanı bu rezerv birkaç ayda bile değişebiliyor. ultrasonda 1 yumurtan gözüktüyse bence cok ihmal etme. 10 aydır korunuyormuydun yoksa denemişmiydin? eger denedıysen ve tutmadıysa cok bekleme. beslenmen dıkkat edebılırsın 1 yumurta olsun ama saglam olsun önemlı olan o. diğer arkadaslarda bu konuda fikir 10 aydır korunduk ve kasima kadar mecbur korunmak zorundayiz. Dr. Lar farklı farklı konuştu yumurta sayısı hakkında. Yumurtalarin var pasif diyende oldu. Bende kasima kadar cyclo içmek dışında bitkisel şeyler içiyorum yiyorum. Cvbin için çok sağol.
Allah razı olsun. Adet olmuyorum cyclo ile oluyorum erken menopoz ve yumurta rezerv azlığı var. Ovulasyon testleri bizde doğru olur mu kiBence mantıklı adet olmanda bi sıkıntı var mı peki eğer yoksa herhangi bi doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsin garanti olması açısından ya da ovulasyon testleri var onlardan temin edip kendin takip edebilirsin inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, gene de danışmak istediğin birşey olursa buradaki arkadaşların seve seve yardımcı olacağına da eminim![]()
Adet olmuyorum erken menopoz cyclo ile oluyorum. 1 aydır ari sütü polen bal yiyorum. Harnup pekmezi aç karnına yiyorum.erkek kaynaklı sorun yoksa yumurta takıbı ve aşılama da deneybılırsın belkı tüp bebege gecmeden. sen yumurta kalıtenı arttırmaya calıs adetlerın duzenlımi bu arada? arı sütü bal polen propolis karısımı tüketebilirsin bnde her sabah alıyorum o da destekleyıcı oluyor