Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba çok teşekkür ederim.
Uzun protokoldü.
Sağ yumurtalığımda 2 yumurta oluştu ama büyümeleri için çok ilaç aldım. Merional vr festimon vermişti bana.
2si toplandı içleri dolu çıktı.
2. Gün embriyosu iken donduruldu.
Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi.
Psikolojik ve iç sebebiyle 6 ay donduruldu.
Çözünmede ikisi de saglıklıydı 3. Gun transferim oldu. Ama biri yasadı. Varsa sormak istediğiniz cevaplarım
iyi de dün dr la konuştum 2.3. gün embriyosu sağlıklı değil diyro neye inanacağımı şaşırdım gelişimini mi takip ettiler yani belki benimle tutunacaktı o kadar kafam karışık ki...çok üzgünüm bu gün çok taze acım:((((((

iyi de dün dr la konuştum 2.3. gün embriyosu sağlıklı değil diyro neye inanacağımı şaşırdım gelişimini mi takip ettiler yani belki benimle tutunacaktı o kadar kafam karışık ki...çok üzgünüm bu gün çok taze acım:KK43:(((((
Canım benim şans yüzdem 3. Günde de 5. Günde de çok farklı değildi. Sadece 2 embriyo oldugu için 5. Güne beklesem belki yasamayacaktı laboratuar ortamında bari yerleştirelim orada görelim durumunu diye düşündü sanıyorum doktorum. Çünkü 5. Gune kalma mevzusu o embrıyonun kalitesiyle alakalı ya. Yumurta çoksa 5. Güne kadar bekliyor elenenler eleniyor en güçlüyü transfer ediyor

Eklentiler

• Screenshot_20170601-172908.webp
    Screenshot_20170601-172908.webp
    12 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaşlar merhaba uzunca süredir girmiyordum kısaca kendimi hatırlatayım ve sizin fikrinizi almak istiyorum :(
Ben 2 tane başarısız tüp bebek deneyimi yaşadım 2016 yılında. Sonra üçüncü tedaviyi Bahçeci de olmaya karar verdim
Geçen sene kasım ayında başladık vitaminler kullandım ocak ayında gittim yeterli yumurta yoktu şubatta tekrar gidecektim ama canım babacığım 55 gün yoğun bakımda yattı ve mart ayında kaybettik :( :( psikolojim iyi değildi hala da iyi olduğunu söyleyemem. Tekrar tedaviye başlamak için bahçeci deki dr.la görüşmek istedim hastaneden ayrılmış. Başka dr.la devam edecekmişim. Sonra kendi doktorumla konuştum kendi muayenehanesine gelmemi söyledi. Kaldığımız yerden devam ederiz dedi. Şimdi size sorum siz olsanız aynı doktorla farklı hastanede mi devam edersiniz. Yoksa aynı hastanede farklı dr.la mı :( Kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemiyorum şuan. :/

Tüp bebekte benim nacizane fikrim laboratuvar çok önemli sonra da doktoruna güvenmek. bunları gözönünde bulundurabilisin.allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına.

merhaba aranızda yenıyım.. yaş 33 ama dr. biyolojik yasımın 40-44 yaşındaki bir kadın gibi oldugunu dolayısı ile yumurtalarımında o yaştaki bir bayanınki gibi oldugunu söyledi. FSH 16,77 AMH 0,317 bu durumda olup yenen var mı İlk tüp bebek deneme başarısız 2. deneme öncesi fsh düşürmem gerekiyor sanırım.

Bende böyle hikayeler duydugumda mutlu oldugum için yazdım zaten. İşin sırrı kafanızın rahat olmasında birazda.
Ben Adana Başkent Kışla Yüp bebek merkezindr tedavi oldum. Dr um Bülent Haydardedeoğlu ydu. Biz 3 arkadas tedavi olduk. İkimiz ilk tedavisinde başarılı oldu. Diğer ark ım onceden fatklı yerlerde 2 basarısız deneyimi vardı ama bizimle yeniden denedi bu merkezde ve bu dr la onunda sonucu basarılı. Şimdi ben onların bebeklerini seviyorum. Benim transferim 6 ay sonra olınca onlar bebekleri buyuttu tabi :) darısı isteyen herkese olsun.
merhaba;
Acaba tedavi şeklinizi kullandığınız ilaçları ve az yumurtaya karsın uygulanan protokol nasıldı ?

Arkadaşlar merhaba uzunca süredir girmiyordum kısaca kendimi hatırlatayım ve sizin fikrinizi almak istiyorum :KK43:
Ben 2 tane başarısız tüp bebek deneyimi yaşadım 2016 yılında. Sonra üçüncü tedaviyi Bahçeci de olmaya karar verdim
Geçen sene kasım ayında başladık vitaminler kullandım ocak ayında gittim yeterli yumurta yoktu şubatta tekrar gidecektim ama canım babacığım 55 gün yoğun bakımda yattı ve mart ayında kaybettik :KK43: :KK43: psikolojim iyi değildi hala da iyi olduğunu söyleyemem. Tekrar tedaviye başlamak için bahçeci deki dr.la görüşmek istedim hastaneden ayrılmış. Başka dr.la devam edecekmişim. Sonra kendi doktorumla konuştum kendi muayenehanesine gelmemi söyledi. Kaldığımız yerden devam ederiz dedi. Şimdi size sorum siz olsanız aynı doktorla farklı hastanede mi devam edersiniz. Yoksa aynı hastanede farklı dr.la mı :KK43: Kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemiyorum şuan. :/
Bende bahceci erbil beyin hastasiyım.tabi ki erbil beyi siddetle tavsiye ederim.benim embriyolar oldugundan transfer asaması oldugundan bahcecideyim.bu embriyolari erbil beyde olusturdum.onun emegiyle bu asamadayım.sıfırdan baslayanlara erbil bey diyorum.

Bende bahceci erbil beyin hastasiyım.tabi ki erbil beyi siddetle tavsiye ederim.benim embriyolar oldugundan transfer asaması oldugundan bahcecideyim.bu embriyolari erbil beyde olusturdum.onun emegiyle bu asamadayım.sıfırdan baslayanlara erbil bey diyorum.
Mrb cmm bnde iki asilama yaptım negatif tüp bebek rapor cikarma aşamasında yenuyim uzak evime ayaklarim şişti gidio gelmek hastaneye rapor biraz zor sanırım başka çarem yok
Bahçeci ssk geciyo mu ve hangi bahçeci canim doktor olarak hangisi iyi

merhaba aranızda yenıyım.. yaş 33 ama dr. biyolojik yasımın 40-44 yaşındaki bir kadın gibi oldugunu dolayısı ile yumurtalarımında o yaştaki bir bayanınki gibi oldugunu söyledi. FSH 16,77 AMH 0,317 bu durumda olup yenen var mı İlk tüp bebek deneme başarısız 2. deneme öncesi fsh düşürmem gerekiyor sanırım.
Yasimiz ayni kisaca herseyimiz ayni ilk tüp basarisizdi sizde kaç yumurta oluşmuştu?ben ikinci tedavi için çok sıkı hazirlandim 3 ay gibi bu ay sonu tedaviye basliyoruz FSH 15 dek 6.5 dusurdum bitki kuru yaptim ben tabi bi çok şey daha yaptim yumurtalarim kaliteli olsun diye sende yapabilirsin

Böyle birşey yapmışım.. :)
.
Sizin icin cok sevindim, fazla yipranmadan anne olabilmissiniz. Allah anali babali buyutsun. Saglikli olsun, gerisi bos.
Biz 10 yildir ugrasiyoruz.
Eklediginiz resmi evirdim cevirdim, hic birsey goremedim, cok kucuk. Rica etsem bir daha parca parca gonderebilir misiniz? Tabii cocuktan zaman bulabilirseniz ))

Sizin icin cok sevindim, fazla yipranmadan anne olabilmissiniz. Allah anali babali buyutsun. Saglikli olsun, gerisi bos.
Biz 10 yildir ugrasiyoruz.
Eklediginiz resmi evirdim cevirdim, hic birsey goremedim, cok kucuk. Rica etsem bir daha parca parca gonderebilir misiniz? Tabii cocuktan zaman bulabilirseniz ))
Evet sığmıyordu bende küçültmüştüm. Tekrar denerim uygun fırsatta. Ben çok şükür şanslıydım. İnşallah en kısa zamanda size de nasip olur

Yasimiz ayni kisaca herseyimiz ayni ilk tüp basarisizdi sizde kaç yumurta oluşmuştu?ben ikinci tedavi için çok sıkı hazirlandim 3 ay gibi bu ay sonu tedaviye basliyoruz FSH 15 dek 6.5 dusurdum bitki kuru yaptim ben tabi bi çok şey daha yaptim yumurtalarim kaliteli olsun diye sende yapabilirsin

Önce İğne oldum 5 gün ( Gonal F 1050 ) fakat cvp vermeyınce 3 gun daha 450 dozluk gonal f vuruldum. O da cevap vermedı tedavım ıptal oldu. sonra DR. um klomenle deneyelm dedı 5 gun kullandım ve 3 yumurtam oldu. Biri 21 diğeri 22 3. yumurta 13 falandı onu almayız dedi 2 yumurtam alındı fakat ilk gun birinci yumurtam 2.günde diğer yumurtam ( Döllenme olmuş ) gelişimini durdurdu. Sonuc olarak morfolojık bozukluk nedeni ile tedavim iptal oldu.

Önce İğne oldum 5 gün ( Gonal F 1050 ) fakat cvp vermeyınce 3 gun daha 450 dozluk gonal f vuruldum. O da cevap vermedı tedavım ıptal oldu. sonra DR. um klomenle deneyelm dedı 5 gun kullandım ve 3 yumurtam oldu. Biri 21 diğeri 22 3. yumurta 13 falandı onu almayız dedi 2 yumurtam alındı fakat ilk gun birinci yumurtam 2.günde diğer yumurtam ( Döllenme olmuş ) gelişimini durdurdu. Sonuc olarak morfolojık bozukluk nedeni ile tedavim iptal oldu.
Ama dulendi ise neden olmadj canım yumurta iki tane iyi ise yeterli olmazmi peki
Yengem tek yumurta oldu gelişti tüp bebek yapti oldu bir kızı var şimdi çok şükür

Ama dulendi ise neden olmadj canım yumurta iki tane iyi ise yeterli olmazmi peki
Yengem tek yumurta oldu gelişti tüp bebek yapti oldu bir kızı var şimdi çok şükür

Bilgimiyorum ki olmadı :( dr. yumurtaların 40- 44 yasındaki bir bayanınkilere sahip dedi kalitesizmiş

Dr. başarısızlıktan sonra gel havuz sistemi ile elimizi güçlendirelim. ( yumurta az olduğu için ) Ben de şuan 2.deneme olmadan önce FSH düşürmek için bişiler yapıp aynı zamanda yumurta kalitesini de artıracak kürler yapmak istedim. Ama aklım karışık çünkü hangi dr gittimse zaman kaybetmeyin diyor. Ne yaparsak kar diyorlar anlamadım bu menapoza hemen mi giriliyor ?

Back
X