saol cnm ama malesef çok sıkıntılı şu anda durum.beta artışları hiçte ii gitmedi.129-345-678-827-1176 en son bu ölçümde kese görüldü ve doktor yolk sac kesesi de var dedi.ama kanama olunca sıkıntı ve kese haftasina gore küçük 3.5mm duse bilir dedi.bir hafta sonra yine gel dedi.bu arada uc dort gun sonra ben de bulunduğum yerde bi doktora gittim karindan baktı keseyi gordu 7.5mm dedi sewindik.ama kısa sürdü sonra yine işlemin yapıldığı yere gittik randevu günü vajinal bakıldı 8.5mm dedi bir haftada az büyümüş dedi.doktora bi gün önce karindan bakıldığında 7.5mm görüldüğünü dedim karindan yapılan ölçümler vajinal kadar doğru diil dedi.yolk sac kesesi dedim.göremedim dedi.ertesi sabah bulunduğum yerdeki başka bi doktora gittim vajinal baktı pembesi bi akinti vardı.9.5 mm dedi . yolk sac kesesi dedim görmedim dedi.tedaviyle olduğu için bekleyelim hemen karar vermeyelim dedi.cumartesi yine çağırdı.bu arada dün kan testi istedi tekrar 7026 olmuş sadece.bunun nerdeyse iki kati olmalıydı.anlam veremiyorum.ultrasonda 5 hafta 5 günlük görünüyor ama transfer tarihine göre 6 hafta 3 günlük olmam lazım.ayrıca ilk ultrasonda görülebilen yolk sac kesesi sonradan kaybolabilir mi.çok kötu durumdayım kızlar nolur dua edin.ya düşebilir ya da kürtaj diyorlar.ii bişe sadece kesen düzgün diyorlar .Rabbim yardım etsin