yumurtalıklardaki kistler hamile kalmaya engelmidirr

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
648
geçen ay kimyasaal gebelik dolayısıyla düşük yaptım ve bu ay 42. gün adet gördüm.
adetimin ikinci gününde doktora gittim doktor (33m)kistin var dedi bu hamile kalmama engelmidir sizce :(

canım benimde 45 mm kistim vardı sağ yumurtalığımda ama hamile kaldım bunu takma kafana ama tedavi görmenden yarar var ben tedaiye başlayacağım ay hamile kaldım.darısı başına.

amin canım saol inşallah darısı başıma.Ayyyyyyyyyy kafayı yiycem yaaa tüp bebek yaptırabilirim direk hiç tedavi görmeden psikolojim alt üst olduuuu :(

amin canım saol inşallah darısı başıma.Ayyyyyyyyyy kafayı yiycem yaaa tüp bebek yaptırabilirim direk hiç tedavi görmeden psikolojim alt üst olduuuu :(
canım dur bakalım bence daha çok erken böyle düşünmen için kontrollerini yaptır ve tedavini ol çok basit ilaçlarla geçebiliyor kistler.moralini bozma hiç bak ben en iyi örneklerden biriyim doktor bana hamile kalman çok zor demişti ben o ay hamile olduğumu öğrendim.içini ferah tut canım Allah ne zaman nasip edersede onun önüne geçilmez mutlaka kucağını doldurur.

saol canım ya temennilerin için çok saol... inşallah akibetim dediğin gibi olur :(

canım benim 5 cmlik kistim var bu ay hatta bugün ara kanamam başladı adetin 2 günü gitmiştim öğrendim şimdi 11.günümdeyim kanamam var az az geliyo doktor doğ.kont.hapı verdi kullanmıyorum ama iyimi yapıyorum kötümü bilmem artık soğan suyu içiyorum belki o yapmıştır diyorum bu ara kanamayı

canım benim 5 cmlik kistim var bu ay hatta bugün ara kanamam başladı adetin 2 günü gitmiştim öğrendim şimdi 11.günümdeyim kanamam var az az geliyo doktor doğ.kont.hapı verdi kullanmıyorum ama iyimi yapıyorum kötümü bilmem artık soğan suyu içiyorum belki o yapmıştır diyorum bu ara kanamayı

canım kist değil benim kafama taktığım şey ya bebek olmasına engel olursa ondan korkuyorum :( sana da geçmiş olsun bu arada ...

yok canım ya bi arkadaşımın 4.5cmlik kisti vardı bu ay ama bu ay hamiş olduğunu öğrendi ama doktordan engel diyo yumoşlar iyi çalışmıyosa

engel olmasının sebebi o kist adetle atılsın ki yerine yumoş olsun o yüzden doktordan kist var yeni yumoş olmuyo diye o kisti ya doğ.kont.hapı yada onun gibi bi ilaçlar verip yada o ay başka bi tedavi vermeyip kendi kendisine atılmasını bekliyo seninki 3 cm korkma gider o kafana hiç takma

3 değil bitanem 33 mm dedi ne demek bilmiyorum ama öle dedi :( bide benim adetimin 2. günü adetliyken farketti ve 13. günü tekrar gel yumurtalıkların yeterli olgunluğa erişti mi ona bakıcaz dedi.sence aynı zamanda kistin durumuna da mı bakacak ?

canım benim hiç sorun yapmamış doktorun sana yumoş takibi yapıyo bi problemin yok dert etme tamammı

ha bi de bana klomen yazacaktı aslında ben onun için gittim bu durumda yazamam dedi.sadece yumurtalık takibi yapıcaz dedi :S

yok canım benimkii 53 mm senin yazdığın gibi yazayım bununda anlamı 5 cm 3 milim oluyo doktorum kist gitsin tedaviye başlayacağız dedi seninkide 3 cm 3 milim yani küçücük canım dert etme 8 cm olanlar var 11 cm olanlar var zati çok büyük olsa ağrısından durumyosun ateş yapıyo

ha bi de bana klomen yazacaktı aslında ben onun için gittim bu durumda yazamam dedi.sadece yumurtalık takibi yapıcaz dedi :S

klomen de yumoşları geliştirmek için veriliyo canım se4nin hiçbirt problemin yok hiç kafana takma tatlım bu ay inş.kloemnle yumoşların büyür onun arkasından sana çatlatma iğnesi verir inş.bidahaki ayda hamiş haberini alırız

canım benim eşim gelicek şimdi ben çıkıyorum dert etme allahımın izniyel tez zamanda sağlıklı bi şekilde hamiş kalırsın inş.

saol canım muhabbetin için hoşcakal....

benimde 55 mm sağla 35 mlim iki tane kistim var ve ben o kistlerle hamile kaldım hiç kafana takma herşey psikoloji olmaz diye bişey yok engel olsa bende olurdu ki hala duruyo kistlerim.. kafana takma canım benim

benimde 55 mm sağla 35 mlim iki tane kistim var ve ben o kistlerle hamile kaldım hiç kafana takma herşey psikoloji olmaz diye bişey yok engel olsa bende olurdu ki hala duruyo kistlerim.. kafana takma canım benim

saol bitanem verdiğin moral için... benim bi tane ama o kistten dolayı doktor klomen vermekten vazgeçti neden vermedi anlamadım....

Back
X