yumurtalıklarım zayıf calışıyor

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
Arkadaslar merhaba 20 aylık oglum var gonal f ile hamile kalmistim simdi tekrar bebek istiyoruz adet goremiyorum yani 3 ayda bir falan goruyorum sizce tekrar tedaviye baslayimmi dr ikinci bebekte tedaviyle olacak dedi baska dr bebegin kucuk daha bekle dedi siz yerimde olsaniz ne yapardiniz akil verin lutfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar merhaba 20 aylık oglum var gonal f ile hamile kalmistim simdi tekrar bebek istiyoruz adet goremiyorum yani 3 ayda bir falan goruyorum sizce tekrar tedaviye baslayimmi dr ikinci bebekte tedaviyle olacak dedi baska dr bebegin kucuk daha bekle dedi siz yerimde olsaniz ne yapardiniz akil verin lutfen

merhaba paylaşımını görünce bende umutlandım gonal f ile hamle kaldığını duyunca bu ay bende başlıcam gonal f kullanmaya umarım bende de sende olduğu gibi işe yarar senin durumuna gelince bence kesinlikle doktora gitmelisin en doğrusunu ve sağlıklısını sana önereceklerinden eminim umarım istediğin gibi olur

25 yaşındayım cnm bende ocak ayında klomen kullandım ama büyümedi yine yumurtalıklar inşallah bu iğnelerle sonuca ulaşabilirim sen karar verebildinmi

Back
X