- 26 Mayıs 2010
- 252
- 6
- 296
- Konu Sahibi gulguzeli89
merhabalar bazi arkadaslara doktor Aytun Aktan cvp vermis banada cvp verebilir mi acabaa??benim sorum bende polikistik over hastasiyim ve ilac tedavisi goruyorum suan ve 1 ay once filan doktora gittik adet olmadigim icin,ve adet olmam icin ilac verdi sonraada yumurtaliktaki kistleri yok etmek icin adet oldugum zaman o ilaca baslamam icin yine ilac verdi.ve adet olmam icin 8 gun o ilaci kullanmam gerekiyordu ve kullandim doktor 3 gun gecince adet olur demisti ama ben 1 hafta sonra adet oldum ve cok cok koyu siyah denecek kadar vardi yani ve sadece 3 surdu bu sonraa diger verdi ilaca basladim hic araliksiz 4 ay kullanicam o ilaci suan 21 gunluk kullandigim ilac bitti yine ilaca devam ediyorum ama adet olmam lazim suan yine cok koyu kan geliyor ve agrim var ya ben buna ne yapabilirim doktora gidiyim mi yoksa ilaca devam edeyimmi?
ve yine baska sorum yumurtaliklarimda kasilma oluyo ama en cokta sag yumurtaligimda uyurken gece donerken bianda kramp girdigi oluyo sag yumurtaligimaa uykumda hissedip uyaniyorum biraz duruyorum sonra geciyorr bu neden bekarken byole bir sorunum yoktu evlendikten sonra cikkti ortaya doktor ilac tamamen gitikten sonraa bana gelin demisti ben simdi gitmelimiyim doktoraa??
umarim cvp gelir bu sorularima...simdiden tskler.
ve yine baska sorum yumurtaliklarimda kasilma oluyo ama en cokta sag yumurtaligimda uyurken gece donerken bianda kramp girdigi oluyo sag yumurtaligimaa uykumda hissedip uyaniyorum biraz duruyorum sonra geciyorr bu neden bekarken byole bir sorunum yoktu evlendikten sonra cikkti ortaya doktor ilac tamamen gitikten sonraa bana gelin demisti ben simdi gitmelimiyim doktoraa??
umarim cvp gelir bu sorularima...simdiden tskler.