Aminnn inşAllahAllah razı olsun, çok teşekkürler paylaşım için. Rabbim dualarimizi kabul eder inşallah...
Hamile kalmak isteyenlere günlük tavsiye edilen tesbihler
818 defa Esteğfurullah
731 defa Ya Halık
14 defa Ya Vacid
48 defa Ya Macid
Her gün bir bardak suya Meryem Süresi okunup icilir 41 gün devam edilir..
Hamile kalmak isteyenlere günlük tavsiye edilen tesbihler
818 defa Esteğfurullah
731 defa Ya Halık
14 defa Ya Vacid
48 defa Ya Macid
Her gün bir bardak suya Meryem Süresi okunup icilir 41 gün devam edilir..
Aminnn inşAllah.. Tesbihleri hasta iken okuyabilirsin.Allahim ettiğin duaları kabul eylesin inşallah hayirlisiyla sagliklisindan evlatlar nasip eylesin bu ay o duaların mukafatini alırsın inşallah. Temizlendikten sonra mı okunuluyo ?
Uzun ama değer.. çoğu kişi tecrübe etmis.. Kitap da tamamı okunmalı diye yazıyor aslında okudukca hızlanırsın bende ilk baslarda cok yavaştım bayagi zaman sürdü okumam ama şükür simdi hizlandim 20 dakika bile sürmüyor..Bir de şey Meryem suresi çok uzun değil mi ? Bana da sadece ilk sayfasının dokunulması gerektiğini söylemişlerdi ben de sadece ilk sayfayı okudum anlamlarıyla beraber çok etkileyiciydi.
Uzun ama değer.. çoğu kişi tecrübe etmis.. Kitap da tamamı okunmalı diye yazıyor aslında okudukca hızlanırsın bende ilk baslarda cok yavaştım bayagi zaman sürdü okumam ama şükür simdi hizlandim 20 dakika bile sürmüyor..
O zaman ben de basliyim kardeşim :) Allah kabul eylesin inşallah hayirlisiyla
Bunu açtığım bir başlıkta bir arkadaştan öğrenmiştim adetten temizledigin 3.gün bir kağıda 110kez Besmele-i Şerif i yaz 7 kez birşeye şar üzerinde sürekli taşı demişti.net te araştırdım ben de arapca yazdım bir onbeş gün oldu herhalde sadece banyo yapacağım zaman çıkarıyorum. Hürmetine niyetim kabul olur inşallah. :)Kitap da yazan bir baska tavsiyede
Evladı olmayan veya yaşamayan bir kimse, besmeleyi 100 defa yazıp üzerinde taşırsa evladı olur ve uzun ömür sürer.. InsAllah
Bunu açtığım bir başlıkta bir arkadaştan öğrenmiştim adetten temizledigin 3.gün bir kağıda 110kez Besmele-i Şerif i yaz 7 kez birşeye şar üzerinde sürekli taşı demişti.net te araştırdım ben de arapca yazdım bir onbeş gün oldu herhalde sadece banyo yapacağım zaman çıkarıyorum. Hürmetine niyetim kabul olur inşallah. :)
İnşallah inşallah canım :)Aminn insAllah canim.. ben de daha yapmadım adetime cok az kaldi bitsin bende yapacagim insAllah Rabbim veslie eylesin...
Bende üç defa kenzülarş duasını okuyup samimi bi şekilde dua etmiştim. Bi arkadaşım söylemşti. Hamile kalana kadar her gün okunması gerekmiş ama ben üç kez okudum kabul etti Rabbim. Zaten sürekli kuran okuyorum. Çok faydası var kızlar..
Canım kitabın adı ne?Evet bende bir başlıkta okudum mutlaka bende okuyacağım bu ay battan sonra Rabbim dualarımızı kabul makbul eylesin inşAllah..
Evet hamileligin ilk 4 ayinda okunması gereken sureler dedigim kitapda yazıyor..
Çocuğun hayırlı olmasi niyeti ile dokuz ay boyunca her gun 1 tane Yasin suresi okunmali ve 500 e tamamlanirsa dogacak cocuk biiznillah Alim olur..
Dogacak cocugun Peygamber ahlakli olmasi icin hamileligin ilk 4 ayında her gun bir tane Enbiya suresi okumak en 70 taneye ulasmak daha evladir.
70 bin Subhanellahi ve Bihamdihi okunursa çocuk salih olur ill 4 ay icinde okunmasi daha evladir..
Kitabi tüm anne adaylarına ve annelere tavsiye ederim nette görmüştüm kitapçıda görünce hemen aldım..( :
Her Anneye Lazım adi kitap yurdunda vardı sanırım mutlaka alip okumalısınız a dan z ye hamilelik doğum dogumdan sonraki süreçte okunmasi gerekenler gercekten bayagi faydalı ben hamile degilim ama cok begendim hatta herkese tavsiye ediyorum ( :Canım kitabın adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?