Yumurtalıkların Yavaş Çalışması

prettymamyy

Bebegim sen benim mucizemsin ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
272
192
18
Kızlar doktorum yumurtalıklarımın yavaş calıstıgını soylemıstı bundan 1 ay once ama tedavi ıstemedım ben bunu annem de de aynı rahatsızlık vardı hatta anneme senin hac bır sekılde çocuğun olmaz demısler. Tabııı sızdı benimle beraber 3 evladı var cok sukur. Bu ay belırtılerımde var be bugun 22 nisan adet gunum. Kanama olacağına daır hıc bır belırtı yok. Bu durumda ılgılı bılgısı veya tavsıyesı olan var mı canlar. Sımdıden teşekkürler :)

kan testi yaptır canım en iyi sonuç o.. testlerden korma negatif bile olsa en azından sebebini öğrenmiş oluyorsun yumurtalıkların yavaş çalışıyormuş onun için bazı kürler var incir kürü falan diyorlar araştırıp yap istersen..

Tesekkur ederımmm canım benım. Karrar vardım bır hafta daha bekleyip oyle yapıcam kadı inşallah Rabbım banada o mutluluğu yasatır :)

inşallah canım :) Allah isteyen herkese versin bebiş :) korkma testten ama

Aminnnn :) iste canım korkum 1 yıldır deniyoruz tam oldu bu sefer belirtiler kesin diyorum esım test alıyor negatif sonra buna ınanmayıp bızde kan tahlılıne oturuyor ben yine sonuc aynı onunda moral sıfır bu konuda yanı onunlada pek konusamıyorum yine test yine negatif yine uzulecek diye karısı iste

canım olmadığında illa ki üzülüyoruz ama nefes aldığımız sürece umut var.. bu ay olmazsa diğer ay.. o yüzden test yapıp en net sonucu almak çok çok daha iyi oluyor :) sonuç negatif olsa bile...

Bende pco yum gebelige engel diyorlar ama pco lu kardesim ve arkadaslarim catir catir digurdu hepsi nasip :) Bu arada benim de 22 siydi daha olmadim

adet oldum kızlar hemde feci bır sekılde yatak dosek yatıyorum . Bu ay calısmalar devam artık . Allah yardımcımız olsun.

adet oldum kızlar hemde feci bır sekılde yatak dosek yatıyorum . Bu ay calısmalar devam artık . Allah yardımcımız olsun.

bu ay ovulasyon testi alıp dene canım en iyisi.. yumurtlama günlerini öğrenip ona göre denemeleri yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…