Yumurtalıklarla ilgili bir konuda danışmam lazım

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Merhaba Arkadaşlar

Yumurta takibi yaptırıyorum ben dün 13.günümdü sağda ve solda 1 er tane yumurta oluşmuş fakat 13.gün olmasına rağmen istenilen büyüklüğe gelmemiş dedi doktor. Cuma günü tekrar çağırdı doktor (17.gün) eğer gelişme devam etmezse yumurta tetikleyici ilaç vericem dedi. Daha önce bu durumu yaşayan varmı ? Ne ilaç veriliyor genellikle. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar

Yumurta takibi yaptırıyorum ben dün 13.günümdü sağda ve solda 1 er tane yumurta oluşmuş fakat 13.gün olmasına rağmen istenilen büyüklüğe gelmemiş dedi doktor. Cuma günü tekrar çağırdı doktor (17.gün) eğer gelişme devam etmezse yumurta tetikleyici ilaç vericem dedi. Daha önce bu durumu yaşayan varmı ? Ne ilaç veriliyor genellikle. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
kaç mmdi canım

o önemliydi tatlım ben klomen kullanmıştım hızlı büyümüştü 18. gün çatlarken normalde klomenle 12. gün çatladı büyük ihtimal iğne verir canım sana büyütmek için. 13. gün 18-20 arası olmalıydı
Geçen ay benimde 13.gün çatlamıştı 20-21 mm falandı. bu ay böyle oldu anlamadım bende

Canim benim yumurta takibim hic yapilmadi ama hep gec catlar yumurtam pco varmi pco olanlarda genelde yumurta daha gec catliyor standart insalarda 14 gunde gelisen yumurta bizde 25 gunu rahat buluyor seninde oyledir belki

gecen ay bende takip ettirdim, sadece bir yumurtam yeterli buyudu, -o da zaten catlamadi, igne yaptik-
bu ayda devam, klomene basladim, bakalim yumurta oluscak mi, olusursa catlicak mi, kafamda deli sorular :işsiz:

gecen ay bende takip ettirdim, sadece bir yumurtam yeterli buyudu, -o da zaten catlamadi, igne yaptik-
bu ayda devam, klomene basladim, bakalim yumurta oluscak mi, olusursa catlicak mi, kafamda deli sorular :işsiz:
Benim geçen ay büyüdü çatladıda ama gebelik olmadı malesef. Şimdide yukarıda anlattığım gibi ne zor işmiş bunlar yaaa

Back
X