Yumurtam catlamis olabilir mi?

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
1.044
198
53
27
Kizlar uygulamaya gore dun yumurtlama gunumdu. Ayni zamanda 38.5 derece atesle igne yemek zorunda kaldim umarim olumsuz bir durum olmaz igne oldum diye ama ateste engelmis sanırım o yuzden zarari olmaz insallah ignenin. Neyse demem o ki dun cok sanci cektim sol tarafli baya hissettm vucudum hassasti hastaym diye. Bugun hic agri yok bugun degerlendirdim. Yumurtladiktan sonra agri kesilir dimi? 10 aydir deniyoruz olmuyor insallah tutar bu ay. Adet gunum 22 eylul. Dongum 25-26 gun. Beraber takip etmek isteyenler yazsin.

Ay takma diyenler olacak elimde degil olmuyor. Yani o kadar cok istiyorum ki girip girip duruyorum siteye birilerinin hamilelik haberlerini goruyorum mutlu oluyorum umut ediyorum.

ben hiç hissetmedim yumurtlama vs.. sadece yoğun yumurta akı akıntım oluyordu. ağrılarınız hastalığınız sebebiyle olabilir

ben hiç hissetmedim yumurtlama vs.. sadece yoğun yumurta akı akıntım oluyordu. ağrılarınız hastalığınız sebebiyle olabilir
Anladimm ben normalde her yumurtlamamda sızı hissederm ama bu sefer ki yogundu sol tarafimda ozellikle. Hasta oldgum icin hassasliktan olablr diye dusunuyorum ama bekleyip gorecegiz tabii. Akinti olmadi bu sefer

Back
X