Bişi diycm bu kese değil miKızlar merhabaa.klomen kullanmıştım. Yumurtam çatlamış sanırım 21mm dedi geçen geldiğimizde 2 tane vardı ama tek çatlamış herhalde tam anlamadım tek olması daha kaliteli olabiliyor dedi. 3 gün boyunca ilişki dedi. Sonra da artık gecikmeye göre test yaparsınız dedi. Var mı aynı durumda olan düşünceleriniz ne sizce olur mu bu ay. Çok heyecanlıyım
Sanmam kese olsa kese derdi yumurta çatlamış falan dedi onun ultrason görüntüsüBişi diycm bu kese değil mi
Ay çok teşekkür ederim şuan bildiğimiz bir sorun yok :) folik asit 1 aydan fazladır kullanıyorum. Bundna önce boş gebelik geçirdim de çok korkuyorum istiyoruz da şimdi o yüzden baya heyecanlıyım bu ay kalabilecek miyim diyeYumurtanız çatlamışsa, tüpleriniz açıksa başka bir problem de yoksa olur neden olmasın :) içinizi ferah tutun stres yapmayın çok düşünmeyin ve folik asit kullanmaya başlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Benimde öyleydi iki ay önce folil asit kullanıyodum hatta . Reglim3 gün gecikti test yapmıştım regl günü negatifti iki ay geçti hala gebelik elde edemedim dr u da bıraktım. Sizin inşallah gönlünüze göre olur. Eğer benimki gibi tutmazsa eşiniz sperm testi vermeliKızlar merhabaa.klomen kullanmıştım. Yumurtam çatlamış sanırım 21mm dedi geçen geldiğimizde 2 tane vardı ama tek çatlamış herhalde tam anlamadım tek olması daha kaliteli olabiliyor dedi. 3 gün boyunca ilişki dedi. Sonra da artık gecikmeye göre test yaparsınız dedi. Var mı aynı durumda olan düşünceleriniz ne sizce olur mu bu ay. Çok heyecanlıyım
Bir kere boş gebelik geçirince yine olacak diye bir şey yok hatta bu çok çok düşük bir oran. O yüzden bunu aklınızdan çıkarmaya çalışın günlük rutin hayatınıza devam edin. Ben iki hafta önce düşük yaptım şimdi tekrar istiyorum, biliyorum düşünmemek çok zor ama gebeliği engelleyen bir şey olduğunu bilerek hareket edersek daha rahat olur diye düşünüyorum :) Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahAy çok teşekkür ederim şuan bildiğimiz bir sorun yok :) folik asit 1 aydan fazladır kullanıyorum. Bundna önce boş gebelik geçirdim de çok korkuyorum istiyoruz da şimdi o yüzden baya heyecanlıyım bu ay kalabilecek miyim diye
Doğru söylüyorsunuz geçmiş olsun bu arada Allah gönlümüze göre versinBir kere boş gebelik geçirince yine olacak diye bir şey yok hatta bu çok çok düşük bir oran. O yüzden bunu aklınızdan çıkarmaya çalışın günlük rutin hayatınıza devam edin. Ben iki hafta önce düşük yaptım şimdi tekrar istiyorum, biliyorum düşünmemek çok zor ama gebeliği engelleyen bir şey olduğunu bilerek hareket edersek daha rahat olur diye düşünüyorum :) Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Eğer ki olmazsa tabiki test te veririz ama daha yeni deniyoruz bu ilk ay daha öncesinde olmama gibi bir problem yaşamadık doktor deneyebilirsiniz dedi. Öncesinde hiç doktora gitmeden direk ilk aydan tesadüfen hamile kalmıştım ama maalesef boş gebelik oldu. İnşallah sizinde tez zamanda olurBenimde öyleydi iki ay önce folil asit kullanıyodum hatta . Reglim3 gün gecikti test yapmıştım regl günü negatifti iki ay geçti hala gebelik elde edemedim dr u da bıraktım. Sizin inşallah gönlünüze göre olur. Eğer benimki gibi tutmazsa eşiniz sperm testi vermeli
Yumurta takibi yaptırdığınız için ben en az bir yıldır deniyorsunuzdur diyerek düşündüm zaten yeniyse sperm testi yapılmıyorEğer ki olmazsa tabiki test te veririz ama daha yeni deniyoruz bu ilk ay daha öncesinde olmama gibi bir problem yaşamadık doktor deneyebilirsiniz dedi. Öncesinde hiç doktora gitmeden direk ilk aydan tesadüfen hamile kalmıştım ama maalesef boş gebelik oldu. İnşallah sizinde tez zamanda olur
Aa öyle mi. Yok yumrta takibi ve klomeni daha önce boş gebelik yaşadığım için ve şuanda da iste istediğimiz için süreci hızlandırmak ve yumruta kalitesini arttırmak için verdiYumurta takibi yaptırdığınız için ben en az bir yıldır deniyorsunuzdur diyerek düşündüm zaten yeniyse sperm testi yapılmıyor
Evet eşim gitmişti bir yıllık doğal sürecinde olmazsa tekrar gel sperm testi alalım demişti üroloji dr u.Aa öyle mi. Yok yumrta takibi ve klomeni daha önce boş gebelik yaşadığım için ve şuanda da iste istediğimiz için süreci hızlandırmak ve yumruta kalitesini arttırmak için verdi
Anladım sonuç ne çıktı peki şuan bir tedavi yöntemi deniyor musunuz yoksa oldumu bebeğinizEvet eşim gitmişti bir yıllık doğal sürecinde olmazsa tekrar gel sperm testi alalım demişti üroloji dr u.
Bi evladım var kardeşi olsun istedik. Bi sonuç çıkmadı bizde iki aydır akışına bıraktık nasip etmiyorsa olmuyor çünkü. İlk bebeğim de hiç beklemediğim bi anda hamile kalmıştım, kaderden öteye geçilmiyor yaşadıklarımdan onu anladım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size de inşallahAnladım sonuç ne çıktı peki şuan bir tedavi yöntemi deniyor musunuz yoksa oldumu bebeğiniz
Amin çok teşekkür ederim iki ay uzun bir süre değil ama inşallah nasip olur gönlünüzden geçenBi evladım var kardeşi olsun istedik. Bi sonuç çıkmadı bizde iki aydır akışına bıraktık nasip etmiyorsa olmuyor çünkü. İlk bebeğim de hiç beklemediğim bi anda hamile kalmıştım, kaderden öteye geçilmiyor yaşadıklarımdan onu anladım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size de inşallah
Aminnn inşallahAmin çok teşekkür ederim iki ay uzun bir süre değil ama inşallah nasip olur gönlünüzden geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?