Ama bazıları çatlama böyle olur diyor :/ şimdi okuyorum. Siz de böyle dediniz. Hangisi doğru acaba bilemiyorum kiÇatlama görünmüyor.
Evet canim oyle gorunuyor t nin en koyu oldugu gun pik gunun yumurtan guzelce buyumus catlamaya hazir siliklestigi gun de yumurtan catlamis demektirAaa o zaman 3 gün önce t daha koyuydu ama c de bayağı koyuydu. Ama t daha baskın koyuluktaydı canım. Bak dün ve bugünün testini attım. T slikleşmiş o zaman yumurtladım mı ben ? Çatladı mı yani.
Bak sana soyle anlatayim ovulasyon testlerinde her zaman iki cizgi olur zaten. Baslarda T cizgisi silik, C cizgisi koyudur. T cizgisi C cizgisine kadar koyulasinca bu yumurtlama demektir, hatta bazen yumurtlamada t cizgisi c’den daha koyu olur. Sonra yine t cizgisi c’den daha silik olunca o gun catlama olmus demektir
İnşallah öyledir canım su serptin yüreğime valla billa sağolasın. Ama yinede yarın bi doktora gidiyim bi bakim napıyo bu yumurtalar diyeEger oyleyse 3 gun once yumurtlama olmus, t nin c den daha silik oldugu gun de (muhtemelen iki gun once) catlama olmus
Doğru doğru ben kasetteste bakar gibi bakmışım onda c t yeri farklı siz tye bakacaksınız. Silikleşince çatlama.Ama bazıları çatlama böyle olur diyor :/ şimdi okuyorum. Siz de böyle dediniz. Hangisi doğru acaba bilemiyorum ki
Üstteki düne ait, alttakini az önce yaptım
Prolaktininiz yüksek olabilir. Doktora gitmek içinizi rahatlatacaktır. Kan testiyle hormonlarınızın değerlerine bakılıyor. Örneğin; prolaktin seviyesi ilaçla kısa sürede düşürülebiliyor.Arkadaşlar yaklaşık düzenli olarak 8 gündür ovulasyon testi yapıyorum devamlı iki çizgi görüyorum. Boşa mı kürek çekiyorum ben ya. Çatlamıyor mu bu yumurta. Bana ne tavsiye edersiniz bari bu ayım boşuna geçmesin. Doktora gitmeli miyim ne dersiniz ?????
İşte bunun aynısı oldu ben deBak mesela buradan daha net anlarsin
Prolaktinim 13,9 çıkmıştı normal dediydi doktorProlaktininiz yüksek olabilir. Doktora gitmek içinizi rahatlatacaktır. Kan testiyle hormonlarınızın değerlerine bakılıyor. Örneğin; prolaktin seviyesi ilaçla kısa sürede düşürülebiliyor.
Tamam canım hemen buluyorum bi dkSadece bu iki teste bakip birsey diyemem ama uc gun onceki daha koyuydu dedigin duruyorsa onu da yanlarina koysana
Öyleyse yumurtanızın çatlamış olma ihtimali çok yüksekProlaktinim 13,9 çıkmıştı normal dediydi doktor
Tamam canım hemen buluyorum bi dk
Allahım inşallahÖyleyse yumurtanızın çatlamış olma ihtimali çok yüksekumarım müjdeli haberi alırsınız en kısa zamanda
Canım foto attım bakar mısın acabaSadece bu iki teste bakip birsey diyemem ama uc gun onceki daha koyuydu dedigin duruyorsa onu da yanlarina koysana
Gün aşırı hiç kaçırmadan birlikte olduk. Yani sadece buna odaklanmadık inşallah tutmuşturBu arada ben eklemek istiyorum tavsiyemi. Bu testler çatladı mı çatlamadı mı sadece stres yapıyor. Gün aşırı ilişki imkanınız varsa hiç uğraşmayın bunlarla.
Dualarım sizinleAllahım inşallahbal gibi konuşuyorsunuz nolur dua edin bana
Ultrasonda yumurtanin boyutunu biliceksin. Umarim çatlamişdir canimAdetime 12 gün falan kaldı canım.devamlı pik görüyorum. Tüm tetkikler yapıldı her şeyimiz normal çıktı. Yarın muayene olucam. Anlaşılır dimi her şey yarın ?
Amin inşallah çok teşekkür ederim siz de gebeyseniz Allah tamamına erdirsin inş. Sağlıkla mutlulukla değişmenizde Allah nasip etsin inşallajDualarım sizinleRabbim hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?