Gebeliğe Hazırlık Yumurtam çatlamıyormuş:((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa o zaman 3 gün önce t daha koyuydu ama c de bayağı koyuydu. Ama t daha baskın koyuluktaydı canım. Bak dün ve bugünün testini attım. T slikleşmiş o zaman yumurtladım mı ben ? Çatladı mı yani.
Evet canim oyle gorunuyor t nin en koyu oldugu gun pik gunun yumurtan guzelce buyumus catlamaya hazir siliklestigi gun de yumurtan catlamis demektir

Eger oyleyse 3 gun once yumurtlama olmus, t nin c den daha silik oldugu gun de (muhtemelen iki gun once) catlama olmus
İnşallah öyledir canım su serptin yüreğime valla billa sağolasın. Ama yinede yarın bi doktora gidiyim bi bakim napıyo bu yumurtalar diye

Bak mesela buradan daha net anlarsin

Eklentiler

• 8CB2DB0E-330A-40F8-BF73-3CEC88DFB939.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 61
Ama bazıları çatlama böyle olur diyor :/ şimdi okuyorum. Siz de böyle dediniz. Hangisi doğru acaba bilemiyorum ki
Doğru doğru ben kasetteste bakar gibi bakmışım onda c t yeri farklı siz tye bakacaksınız. Silikleşince çatlama.

Prolaktininiz yüksek olabilir. Doktora gitmek içinizi rahatlatacaktır. Kan testiyle hormonlarınızın değerlerine bakılıyor. Örneğin; prolaktin seviyesi ilaçla kısa sürede düşürülebiliyor.

Prolaktininiz yüksek olabilir. Doktora gitmek içinizi rahatlatacaktır. Kan testiyle hormonlarınızın değerlerine bakılıyor. Örneğin; prolaktin seviyesi ilaçla kısa sürede düşürülebiliyor.
Prolaktinim 13,9 çıkmıştı normal dediydi doktor

Sadece bu iki teste bakip birsey diyemem ama uc gun onceki daha koyuydu dedigin duruyorsa onu da yanlarina koysana

Bu arada ben eklemek istiyorum tavsiyemi. Bu testler çatladı mı çatlamadı mı sadece stres yapıyor. Gün aşırı ilişki imkanınız varsa hiç uğraşmayın bunlarla.

Bu arada ben eklemek istiyorum tavsiyemi. Bu testler çatladı mı çatlamadı mı sadece stres yapıyor. Gün aşırı ilişki imkanınız varsa hiç uğraşmayın bunlarla.
Gün aşırı hiç kaçırmadan birlikte olduk. Yani sadece buna odaklanmadık inşallah tutmuştur

Dualarım sizinle Rabbim hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim siz de gebeyseniz Allah tamamına erdirsin inş. Sağlıkla mutlulukla değişmenizde Allah nasip etsin inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…