- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Evet bizde de morfoloji sıkıntısı varOlmaz mı ?
Eski esım azosperm idi, 3 kere tüp bebek denedik. 3. de oğlumu kucakladım.
Yeni eşimdede sorun varmış bu sefer morfoloji bozukluğu yeniden tüp bebek annesi olabilirim.
Ama bunlara takılmıyorum , tedavıyı o gorse demıyorum sadece anlayıs ısterız dıye dusunuyorum.
Buarada yumurta toplama ıslemı basıt bır ıslem korkmana gerek yok
Morfoloji kaç sizinEvet bizde de morfoloji sıkıntısı varnapalım başa gelen çekiliyor
Evet bizde de morfoloji sıkıntısı varnapalım başa gelen çekiliyor
Morfoloji kaç sizin
Bizimde %2 ama bazı doktarlar onun çok da önemli olmadığını söylüyolar ki sizin gibi örnekleri var. %0 Olmadıkça ihtimal var gibi.Bizim 1 sizlerin kaç?
Biz nisan ayında ogrendık sıkıntıyı
Ondan önce 3 tane gebelıgım oldu ve hemen bekletmeden.
1 tanesını bız aldırdık
1 tanesı baska saglık sorunlarım yuzunden 4 aylık sonlandırıldı(saglıklı bebek ıdı)
1 tanesıde bos gebelık oldu
4 defa yaşadım aynı şeyi hiiç sıkıntı yapma zaten uyuyorsun sadece iğne acısını hissedeceksin sonra hemen geçiyor rabbim inşallah boşa çıkarmasın emeğiniziGünaydın bacı lar ablalar bacıgardaş larbiraz esprili giriş yapayım dedim çünkü artık düşünmekten yoruldum. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Sıkıntı eşimde olmadımak rağmen yinede o tedaviyi mecburen bana uyguluyolar. AH bu kadınlar ah... Her sıkıntıyı biz Çekelim. Adamı çocuğu olmasın. Ama tedaviyi de kadın görsün neyse konya gelelim artık yumurta toplama vaktim gelmiş ya ben artık çok yoruldum ya bi de çok tırsıyorum narkozla falan yapıcaklarmış ama ne bileyim düşününce bile indan tuhaf oluyor. Oy oy bıktım artık ya. İlaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlama hissi. sinir de çok yapıyo saatli bomba gibi geziyorum aranızda benim çektiklerimi çeken var mı?
Amin bitanem Sağol. .. 4 defa yaşadım demişsin. Gebelik olmadı mı4 defa yaşadım aynı şeyi hiiç sıkıntı yapma zaten uyuyorsun sadece iğne acısını hissedeceksin sonra hemen geçiyor rabbim inşallah boşa çıkarmasın emeğinizi
Olmadı maalesef sorunda yok artık rabbimin takdiri demek istiyorum çünkü çok yıprandım daha dün akşam yine çok ağladım ama hayırlısı herşeyin elimizden birşey gelmiyor işteAmin bitanem Sağol. .. 4 defa yaşadım demişsin. Gebelik olmadı mı
Öyle Rabbim ol desin yeterki.... inş Rabbim sana en yakın zamanda cennet kokulu bi kuzucuk verirOlmadı maalesef sorunda yok artık rabbimin takdiri demek istiyorum çünkü çok yıprandım daha dün akşam yine çok ağladım ama hayırlısı herşeyin elimizden birşey gelmiyor işte
Aynı dialog bizim Aramızda da geçti. .. inş benimde yanımda olur meleğimO toplanan yumurtalarımdan biri uyanıp yanıma geldi şimdi
Sonrası güzel onu düşün
Bizde de eşimde sıkıntı vardı X beyin hastası diye niye sana diyorlar hasta olan benim diyordu
Bu tavır da acıtıyor emin olun bir de onu teselli etmeye uğraşıyorsun
Yumurta toplama kolay işlem
Sağlıkla kucağınıza alın umarım
Haddıme degıl ama evlat edınme zmısınız ? Benim 1 tane var oglum cok kardes ıstıyor eğer Rabbim nasip etmezse ben evlat edinmeyi düşünebilirimOlmadı maalesef sorunda yok artık rabbimin takdiri demek istiyorum çünkü çok yıprandım daha dün akşam yine çok ağladım ama hayırlısı herşeyin elimizden birşey gelmiyor işte
Bizimde yüzde 2 idi.yüzde 9a çıkarmayı başardık allahın izniyle
nasıl çıktı canım 9aBizimde yüzde 2 idi.yüzde 9a çıkarmayı başardık allahın izniyle
Merhaba 3 kez toplandı yumurtalarım sonuncusunu saklattim korkulacak bişey yok hiç bişey duymuyosun sitres yapma inşallah olumlu olur ve tamamina erersinGünaydın bacı lar ablalar bacıgardaş larbiraz esprili giriş yapayım dedim çünkü artık düşünmekten yoruldum. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Sıkıntı eşimde olmadımak rağmen yinede o tedaviyi mecburen bana uyguluyolar. AH bu kadınlar ah... Her sıkıntıyı biz Çekelim. Adamı çocuğu olmasın. Ama tedaviyi de kadın görsün neyse konya gelelim artık yumurta toplama vaktim gelmiş ya ben artık çok yoruldum ya bi de çok tırsıyorum narkozla falan yapıcaklarmış ama ne bileyim düşününce bile indan tuhaf oluyor. Oy oy bıktım artık ya. İlaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlama hissi. sinir de çok yapıyo saatli bomba gibi geziyorum aranızda benim çektiklerimi çeken var mı?
Biz eşime hiç ilaç almadık canım.bende eşimde tamamen bitkisel ürünler kullandık 3 ay kadar kullandı eşim değerler yükseldi ama olmadı.sonra baktık tek taraflı olmayacak aklımıza yatan bilimsel olarakta faydalı ne varsa ikimizde kullandığımız ay oldu çok şükür :) o ay çok kararlı başlamıştık.nasıl çıktı canım 9a
Eşim sürekli ilaç kullanıyo kullandığı ilaçta baya pahalı. Doğal bişiler mi yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?