YUMURTAM OLUŞMUYOR :(

Haziran1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
347
49
118
İstanbul
BEN NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM YUMURTAM OLUŞMUYOR İLAÇLAR KULLANDIM İĞNELER KULLANDIM RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ İLLA TÜP BEBEKMİ YAPTIRMALIYIM
ÇOK MORALİM BOZUK ARKADAŞLAR FİKRİNİZİ ALABİLİRMİYİM ?

Doktor ne dedi?
Çok anlamam ama hamile kalmadan önce doktora gttim, bir sorun yok bir kaç ay dene olmadı ilaca başlarız dedi. Ben bir daha gidemedim doktora 5 ay sonra kendiliğinden oldu.
Demem o ki, sizde ki sorun nedir tam olarak.
Ne zamandır korunmuyorsun?

Benim de bu ay hiç yumurtam yok, 2. tüp tedavimde yumurtalarım hiç büyümedi gonal-f kullanmıştım. Senin fsh ve amh hormonlarına bakıldı mı? Ultrasonda kaç folikül çıkıyor? Bunlar önemli canım, sadece rahim filmi çekildi ise, sana söylediğim hormonlara mutlaka baktır.

Canım benım hormonlarım iyi sıkıntım yok daha once klomenle 3 tane yumurtam oluşmustu ama gebelik olmadı bende adet düzensizliği birde hipoteoid var

2,5 yıldır evlendiğimden bu yana korunmuyorum banada hiç sıkıntı yok diyorlar ama çocugum olmuyor adet düzensizliğim var hipotroid var olmuyo bide kafama çok takıyorum sorun haline getirdim çok üzülüyorum anne olamıcam gibi geliyor

Bende ilk zamanlar takıyordum, sonra dedim ki kendime kafama takarsam üzülürsem ne kazanırım? böyle üzülerek anne olamazsın ki!
Üzülünce gebe mi kalacaksın?
Tam aksi psikoloji etkiliyormuş.

Sadece gebeliğe göre değil Allah ne yazarsa o olur, sen kendini paralasan neyi değiştirebilirsin?Bunları düşün hep.
Bak 1 yıldır bekliyordum bende, şimdi gebeyim.
Doktor bir şey yok dediyse üzülme, banada aynısınnı dedi doktor.
Dua et bol bol, bir hayır vardır mutlaka.

İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ TAKIYOR AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM SAĞOL DESTEĞİN İÇİN

İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ TAKIYOR AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM SAĞOL DESTEĞİN İÇİN
Bu söylediklerimi hep aklına getir, inan faydası olacak takmaman için.
Her üzüldüğünde aklından veya sesli bunları tekrarla, bak gör faydasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…