Yumurtanin buyumemesi

Benim de iki kez klomen bir kez gonal f 50 ml iğne bir kez femera denememle büyümedi , daha sonrası rahim filmi çekildim sorunum polikistik over düzensiz adet görmemdi . Dirençli yumurtalarim vardi rahim filmi de temizdi şükür bu kez merional 150 ml iğne vuruldum toplam 4 adet . Şükür ki o ay 4 yumurtam oluştu 🧿 çatlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım 🌸 darısı başınıza inşallah dualarimdasiniz. Amh mutlaka baktırın benim polikistik over olduğu için gerek duyulmadi amh bakmadılar hiç

canım amh kaç ben de 23 yaşındaykende bu durumdaydım ve şuan 40 yaşındayım hala aynı o yüzden allahın izniyle vakit kaybetmeden bu işte başarılı bi iyi bi doktor bul ve tedaviye acil başla amh ve genetiğine bakılsın ben çok zor günler geçirdim şimdi bir kez daha inşallah bahçeci cem bey de başlıcam bakalım kısmet
Canim gittinmi sen bahcececiye

Canim gittinmi sen bahcececiye
merhaba evet çok şükür gittim dün canım girişte senden bütün bilgileri başından bütün geçenleri geçmiş tahlillerini hepsini alıyorlar bilgisayara giriyorlar sonra da cem bey geldi tekrar bi göz gezdirdi muayene etti ve sonuçta eksik olan bir sürü tahlil istedi bizden bu arada eşimle ikimize birer vitamin hapı tavsiye etti kullanmamızı istedi vücudu tedaviye hazırlamak için ve tedavimiz uzun sürecek sonuçlar bi çıksın ona göre yönlendirme yapıcaz dedi hayırlısıyla başladık canım ben çok memnun kaldım cem beyden tedaviye hemen başlayım da diyebilirdi ama sonuç odaklı çalışıyor bu eşimle ikimizin hoşuna gitti hayırlısı inşallah hakkımızda

merhaba evet çok şükür gittim dün canım girişte senden bütün bilgileri başından bütün geçenleri geçmiş tahlillerini hepsini alıyorlar bilgisayara giriyorlar sonra da cem bey geldi tekrar bi göz gezdirdi muayene etti ve sonuçta eksik olan bir sürü tahlil istedi bizden bu arada eşimle ikimize birer vitamin hapı tavsiye etti kullanmamızı istedi vücudu tedaviye hazırlamak için ve tedavimiz uzun sürecek sonuçlar bi çıksın ona göre yönlendirme yapıcaz dedi hayırlısıyla başladık canım ben çok memnun kaldım cem beyden tedaviye hemen başlayım da diyebilirdi ama sonuç odaklı çalışıyor bu eşimle ikimizin hoşuna gitti hayırlısı inşallah hakkımızda
senin yaşın daha çok genç benim gibi vakit kaybetmeden iyi bir yerle tedavine devam et inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Kizlar hayit kullandinizmi hic faydasini gordunuzmu bir forumda okumustum yumurtalari buyuttigune dair
Canım hala devam mı ediyorsun aygül hanıma memnun kaldın mı

Canım hala devam mı ediyorsun aygül hanıma memnun kaldın mı
Şöyle soyleyim canim bn ilk aygul hocaya gittim durumum malum yumurtaliklarim az ve kalitesiz bana prp yapalim dedi yaptik ikibayda etkisini gosteriyor dedi bende bir degisim olmadi tabi bunu kendidede demisti ama biz bi umut yaptirdik prpyi daha sonra bana takviye vitamin ve adet duzenleyici verdi bir ay icin bi kac ilac daha verdi yumurtam buyusun diye yine bir degisiklik olmadi ve bana hala ayni ilaclari veriyo bende ise yarasaydi yarardi bastan bugun fsh ve E2 kan verdim bugun sonucum cikacak gondercem WhatsApp tan eger mantikli bir tedavi proglamasi olmazsa degistircem yine ayni ilaclari verirse bahceciye gitmeyi dusunuyorum

Ya aslinda bnde gitmeyi dusunuyorum bugun kan verdim ona gore aygul hocs bir tedavi proglamlayacak bakalim yine aymi ilaci kullan derse bende ipler kopar kac aydir ayni ilaci kullaniyorum bende bir ise yaramiyoki

Ya aslinda bnde gitmeyi dusunuyorum bugun kan verdim ona gore aygul hocs bir tedavi proglamlayacak bakalim yine aymi ilaci kullan derse bende ipler kopar kac aydir ayni ilaci kullaniyorum bende bir ise yaramiyoki
canım aynı tedaviyi uygulayıp hala bişeyler olmuyorsa neden ısrarcı davranıyorsun manen yıkılmana mı yazık maddi yönden yıkılmana mı tebdili mekanda erkan vardır derler ben buna inanırım en azından al bütün tahlilleri git bi muayene ol fikir al bakalım aynı tedavi mi onu tart hem güven gelir hemde daha çok umut olur gidecek 1000 tl sana neler kazandırır bilemezsin derim ben ha ben bahçeci cem beyle başladım olacak diye bişey yok rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemiz için

Kızlar bende 3. Tedaviye basladım malesef 5. gun yumurta goruldu bugun 10. Gun hala buyumemıs doktor cumada buyumezse tedavı ıptal dedı. Bu 3.toplamam olcak aslında dıgerlerınde hep buyumusdu. Niye bole oldu bilmiyorum. Sız ne yaptınız asırı kafaya takıyorum

Bende 26 yaşındayım erken menopozdan dolayı tüp bebek tedavisi görüyorum.5 gündür yumurta geliştirici iğne kullanıyordum maalesef yumurtam büyümedi.doktor büyüme hormonu iğnesi verdi.Diger ay yeniden denicez insallah
Canim naptin yumurtan buyidumu biraz gec oldu ama bnimkide buyumuyor ilac kullandigim halde igne istiyorum bnde bu ay gittigimde insallh verir

Back
X