Canım umarım adet olmazsin ama bence acele etmeyelim gunun gecsin tekrar gider bi test yaparsin olmazsa kan testi verirsinMerhaba bende femera + çatlatma ignesi oldum doktor Protestan da kullanmamı söyledi regl 4 gün var kasıklarımda agrı ama adet belirtisi olan göğüs şişmesi henüz olmadı ama kaset test bugün negatif çıktı çatlatma ignesi sonrası 13. Gün acaba erken gebelik testimi
Yaa ne güzel yazmışsın umarım isteyen herkesin bebeği olur çok zor bir ay hiç geçmiyor bu ay çok istiyorum olmasınıCanım umarım adet olmazsin ama bence acele etmeyelim gunun gecsin tekrar gider bi test yaparsin olmazsa kan testi verirsinbenim cok moralim bozuluyordu evde test yapiyordum negatif görüyorum bu beni uzmeye yetmezmis gibi bide gidip kan veriyordum ondanda sonuc alamayınca cok yipraniyordum. Benim adetimede 4 gün kaldi cok heyecanliyim ama test yapmayi düşünmüyorum adet gunumun gecmesini beklicem o yuzden umarım kirmizilari tekrar görmeyiz birde bugun persembe muhtemelen sali gunu yumurtam catladi cok agri hissettim o gün dunde catladigini gördük doktorda adetimede cok az sure kaldığı icin ben cok umutlu değilim bu aydan umarım tam tersi olur saglikla bebislerimizin müjdesini aliriz
Amiin inşallah canım benim şu mübarek günlerde rabbim kimin ne muradi varsa versin inşallahYaa ne güzel yazmışsın umarım isteyen herkesin bebeği olur çok zor bir ay hiç geçmiyor bu ay çok istiyorum olmasınıinşallah ikimizde dediğin gibi kırmızı çizgileri görürüz yeni üye oldum hamileyim sevincini yaşarız hep beraber çok stresli günlermiş
İnşallahAmiin inşallah canım benim şu mübarek günlerde rabbim kimin ne muradi varsa versin inşallah
Çatladığında bu yumurta akı gibi bi akıntınız oldu mu böyle sünüksü diyorlarMerhabalar kızlar
Ben 2senedir evliyim 1 yıldır da bebek düşünüyorum. Esiminde benimde hormonlarimizda hicbir problem olmadigi icin doktorum klomen kullanmami soyledi adetimin 6. Gunu başladım 5 gun gunde iki defa kullandim. Sonrasinda kontrole gittim yumurtamin buyumesi 10 gunu buldu tam büyüdü derken doktorum iki gun sonra tekrar gel istedigim boyutta olmus olursa catlatma ignesi yapicam dedi. Dun gittim ve yumurtam kendiliğinden çatlamışiki gun ust uste ondan sonra birer gun arayla ilişki söyledi. Bunu soylediginde adetime 5 gun vardi suan 4gunum kaldi karmançorman duygular içerisindeyim göğüslerim şiş ve cok hassaslasti surekli kasiklarimda agri var ve aşırı terliyorum ates basiyor bir haftadır bu durumdayim. Benim gibi yumurtasi kendiliğinden çatlayan varmi ayni durumda olanlar varmi cok merak ediyorum cok heyecanliyim sizlerin fikirlerinizi bekliyorum ❤sevgiler
Yok canım öyle farklı bir akıntı olmadi bendeÇatladığında bu yumurta akı gibi bi akıntınız oldu mu böyle sünüksü diyorlar
Merhaba doktorunuz yumurtanız çatladıktan sonra mı ilişki önerdi yani öncesinde bir beraberlik yaşamış mıydınız çatlama sonrası mı sadece ?benim de kafam çok karışık bu konuda doktoruma sordum çatlamayı beklemeye gerek yok dedi ben de çatlama olduğunda tutunma oluyor diye biliyorumMerhabalar kızlar
Ben 2senedir evliyim 1 yıldır da bebek düşünüyorum. Esiminde benimde hormonlarimizda hicbir problem olmadigi icin doktorum klomen kullanmami soyledi adetimin 6. Gunu başladım 5 gun gunde iki defa kullandim. Sonrasinda kontrole gittim yumurtamin buyumesi 10 gunu buldu tam büyüdü derken doktorum iki gun sonra tekrar gel istedigim boyutta olmus olursa catlatma ignesi yapicam dedi. Dun gittim ve yumurtam kendiliğinden çatlamışiki gun ust uste ondan sonra birer gun arayla ilişki söyledi. Bunu soylediginde adetime 5 gun vardi suan 4gunum kaldi karmançorman duygular içerisindeyim göğüslerim şiş ve cok hassaslasti surekli kasiklarimda agri var ve aşırı terliyorum ates basiyor bir haftadır bu durumdayim. Benim gibi yumurtasi kendiliğinden çatlayan varmi ayni durumda olanlar varmi cok merak ediyorum cok heyecanliyim sizlerin fikirlerinizi bekliyorum ❤sevgiler
Canımm iyiki sordun vallahi doktorum bu konuda beni uyarmıştıMerhaba doktorunuz yumurtanız çatladıktan sonra mı ilişki önerdi yani öncesinde bir beraberlik yaşamış mıydınız çatlama sonrası mı sadece ?benim de kafam çok karışık bu konuda doktoruma sordum çatlamayı beklemeye gerek yok dedi ben de çatlama olduğunda tutunma oluyor diye biliyorumsizin de durumunuz anladığım kadarıyla çatlama sonrası ilişki ben de deneme yapacağım bu ay çatlamayı bekleyip beklememe de kararsız kaldım İnşaAllah bebişiniz şu an sizinledir bence Allah ım gönlünüzdekini verir umarım
Bugun adetimin 2. Günü. Yumurtamin çatlamasindan sonraki 6. veya 7. Gun . Göğüs ağrım kalmadı sadece uc kısımlarında hassasiyet var onun dışında vücuden bir değişiklik yok. Erken gebelik testi yaptim T cizgisinde cizgi gördüm sadece sanırım biraz daha beklemem lazım ama ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor kasıklarımda. Umarım adet olmamMerhabalar kızlar
Merhaba bende klomen+catlatma oldum bugun ignenin 10. Gunu adet oldunuz mu acaba adetimin 2. Gunu yazmiisinizda 2 gun gecti mi demek istedinizBugun adetimin 2. Günü. Yumurtamin çatlamasindan sonraki 6. veya 7. Gun . Göğüs ağrım kalmadı sadece uc kısımlarında hassasiyet var onun dışında vücuden bir değişiklik yok. Erken gebelik testi yaptim T cizgisinde cizgi gördüm sadece sanırım biraz daha beklemem lazım ama ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor kasıklarımda. Umarım adet olmam
Evet canım 2. Gunu ama ader olmadım. Sizin ne kadar kaldi adetinizeMerhaba bende klomen+catlatma oldum bugun ignenin 10. Gunu adet oldunuz mu acaba adetimin 2. Gunu yazmiisinizda 2 gun gecti mi demek istediniz
Normalde duzensiz ama gecen ay 4 unde olmustum ona gore 4-5 gun falannl var insallah adet olmazsiniz sizde tabi sebebi bebis olsunEvet canım 2. Gunu ama ader olmadım. Sizin ne kadar kaldi adetinize
İnşallah canım rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin bizlereNormalde duzensiz ama gecen ay 4 unde olmustum ona gore 4-5 gun falannl var insallah adet olmazsiniz sizde tabi sebebi bebis olsun
Kızlar bugun normalde adetimin 4. Günü dun gece kasintidan agridan hic uyuyamadim doktorum hafif mantar var fitil kullan demisti kullandim ama hic fayda etmedi sabahi sabah ettim. Bugun erkenden doktorumu aradim kasintim gecmiyor cok fazla var uyuyamıyorum dedim gelmeden once test yap 1.30da gel dedi. Test yaptım silik cizgi çıktı sanırım pozitifMerhabalar kızlar
Yaaaaa hadi cok sevindim oncesinde hoc test yapmismiydiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahKızlar bugun normalde adetimin 4. Günü dun gece kasintidan agridan hic uyuyamadim doktorum hafif mantar var fitil kullan demisti kullandim ama hic fayda etmedi sabahi sabah ettim. Bugun erkenden doktorumu aradim kasintim gecmiyor cok fazla var uyuyamıyorum dedim gelmeden once test yap 1.30da gel dedi. Test yaptım silik cizgi çıktı sanırım pozitiftekrar yaptim yine silik cizgi oldu saat 12ye geldigi icin saglikocagina gidip kan veremedim ama doktordayim suan bakalim belki ultrason ile gözükür cok heyecanlıyım
Oncesinde erken gebelik testi yaptim o da sansima test bozuk ciktiYaaaaa hadi cok sevindim oncesinde hoc test yapmismiydiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?