yumurtanın oluşumunu vücuttaki belirtilerden anlayabilirmiyiz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi haseki sultan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inşallah cümlemize nasip olur.Bende istemiyordum ama korunmayı bıraktıktan sonra bende bi değişiklik oldu annelik hormonlarım devreye girdi sanırım :))) ve bebek istemeye başladım zaten hemen havasına giriyosun sürekli çevrendeki çocuklu bayanları göz hapsine alıyosun ve sonunda olanlar oluyo bebek bebek diye dolanıyosun ortalıkta ne tuhaf :)))

Galiba başka kimse yok ben 30 yaşındayım ya sen?

Nilhan neredesin sesin çıkmıyo

a.s.merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır evliyim tedevide gördüm ama hala hamile deyilim:allah isteyen herkese nasip eder inşallah.benimde her ay kasıklarımda ağrı oluyo fakat benim çatlatama problemim var doğru yumurta oluşumunda kasıklar ağrıyo hafif şekilde:çok üzgünüm:

evet bende bua ay yumurtalık çatlatma tedavisi gördüm ve yumurta oluşmuş ve sol kasıkta hafif ağrılar oluşuyo...

sana katılıyorum cidden kafayı yicek hala geldim bana dua edin lütfen Allah için ...

Açelya evet benimde senin gibi olurdu ama ilk defa bu kadar uzun sürdü.Sabah kalktığımdan akşam yatana kadar günlerce çok ilginç!!
Ben kaç gündür kasık agrıdı çekiyorum bu gün doktordaydım yumurtlamişim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…