incir kürü 4-5 tane inciri kaynatıp içine kaynarken 1 tane havuç katıp 3öğün aç karınla iç.Bu yöntemle hamile kalanlar var.Bende denemeye başladım hayırlısı ALLAHTAN.Eşimde bir problem olmamasına rağmen onada sperm artırıcı çakşır kökü yada keçi boynuzu içireceğim.Şansın artması için.incirin beyazını mutlaka yıka ve arasını aç havuçlarıda dilimle :))
incir kürü 4-5 tane inciri kaynatıp içine kaynarken 1 tane havuç katıp 3öğün aç karınla iç.Bu yöntemle hamile kalanlar var.Bende denemeye başladım hayırlısı ALLAHTAN.Eşimde bir problem olmamasına rağmen onada sperm artırıcı çakşır kökü yada keçi boynuzu içireceğim.Şansın artması için.incirin beyazını mutlaka yıka ve arasını aç havuçlarıda dilimle :))
rica ederim canım ne demek.Ovülasyon testide çok işe yarıyor.Hiç olmazsa yumurtladığın günü biliyorsun.Ben ovülasyon testide satıyorum uygun fiyata eğer istersen irtibata geçebilirsin benimle.Bende kullanıyorum çok fazla almıştım.çok kaliteli bir test.Fazla geleni uygun fiyattan veriyorumm.Gebe kalma şansı % 70 artıyor.çünkü yumurtlama günün belli olmuş oluyor :)hihoyyyt
Bendede ovulasyon testi var.Sayı olarak çok değil.Kargo ücretini karşılarsan hediye edebilirim.Zira kullanmıyorum.Bende iyi anısı yok.Çöpede atamıyorum.Belki birine yarar diye.Yumurtalarımı gelişmediğini bu testle öğrenmiştim.
bende iki kez klomen tedavisi gördüm çatlatma iğnesi de atıldı ama hamile kalamadım ovulasyon testinide denemedim aslında merak ediyorum,tedaviyede ara verdik bakalım bi daha ne zaman baslayacağız.buarada ben incir kürünüde denedim soğan kürünü de bende hiçbir etkisi olmadı insallah isteyen herkete olur
slm hera 154 bu ovulasyon testi dediğin yumurtlama gününü tam biliyomu eğer gerçekten kargo ücretini ben karşılayınca yollarsan sevinirim bende 2 senedir tedavi görüyorum yumurtalarım çok yavaşlamış az çalışıyomuş lütfen cevap verirsen sevinirim teşekkürler .