Gebeliğe Hazırlık Yumurtanız çatlıyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi sermik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her aktarda bulabilirsin hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi de verirler sana , bir buçuk kaynamış su bardağına öğütülmüş hayıtı bir tatlı kaşığı koy civanperçemi aslanpençesi birer tatlı kaşığı koy bardağın üzerini kapat ılıyınca süz tatlandırmak için limon sık sabah akşam iç inşallah miyom kist benzeri hicbirseyi bırakmaz , düzenli iç inan pişman olmazsın araştırabilirsin buradaki hanımların çoğunluğu bilir içine sinmezse hepsine Sor ben okudum maşallah çoğu bundan hamile kalmış sana da şifa olur inşallah. Birde yumurta döneminde ki akıntın ile sonraki günlerdeki akıntın nasılAllah razı olsun

Her aktarda bulabilirsin hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi de verirler sana , bir buçuk kaynamış su bardağına öğütülmüş hayıtı bir tatlı kaşığı koy civanperçemi aslanpençesi birer tatlı kaşığı koy bardağın üzerini kapat ılıyınca süz tatlandırmak için limon sık sabah akşam iç inşallah miyom kist benzeri hicbirseyi bırakmaz , düzenli iç inan pişman olmazsın araştırabilirsin buradaki hanımların çoğunluğu bilir içine sinmezse hepsine Sor ben okudum maşallah çoğu bundan hamile kalmış sana da şifa olur inşallah. Birde yumurta döneminde ki akıntın ile sonraki günlerdeki akıntın nasıl
Allah razı olsun deneyeceğim.Benim hiç böyle şeffaf uzayan akıntım olmuyor.Hep yumurta akı gibi koyu ve kalın bir tabaka

yeniyim burda kızlar, inşallah umarım birbirimize umut oluruz, 26 yaşımdayım amh düşüklüğüm östrojen düşüklüğüm var, ama diğer hormonlar güzel, açıkçası amh düşüklüğünü pek önemsemiyorum tek bir kaliteli yumurta yeterli bir aydır hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi ısırgan tohumu çubuk tarçın kullanıyorum keçi boynuzu pekmezi falan , ama bitkilerden sonra henüz tahlil vermedim sadece yumurtlama gününde yapışkan sıvı gelmişti sabah akşam olmak üzere, 3 gün sonra yani bugün kasıklarımda sızı dolgunluk baskı birşey içeride patlayacakmış gibi hissediyorum dizime kadar vuruyor sızısı, umarım yumurtam çatlamıştır, sizde böyle olduğu oluyor mu
Evet benzer şeyler oldu
Ovülasyon testi ile takip etmeyi denediniz mi

Hayır denemedim açıkçası bilmiyorum hani nasıl yapılıyor
Gebelik testi gibi hergün ilk idrar olmamak şartıyla öğleden sonra 2 saat önce çok sıvı alımını bırakarak yapıyorsunuz idrar damlatarak.
İkinci çizgi her zaman çıkacaktır
Önemli olan koyu çıkması.
Kopkoyu iki çizgi çıkması demek yumurta çatlamak üzere demek.
Birden silik çıkarsa çatlamış ve kesin iliiki lazım demek :))) bence deneyin ne kaybedersiniz
Tabi bu ay geçmiş artık
Gebelik olmazsa diğer ay deneyin
Ben Laboquick marka almıştım daha net çizgi çıkarıyor

Hangi gün başlamam gerekiyor ve kaç gün bu arada teşekkür ederim sizde ne çıkmıştı

Back
X