• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Olacağım tarihte oldum. İnşallah sizde vardır bebiş 🌸
Benim yumurtlamam geç oldu bat 9 Mart hala bekliyorum 10 unda test yaptım aşırı silik çıktı tekrardan yapmaya korkuyorum normalde hep 28 günde bir olurum ama iki aydır düzeni bozuldu birinde 2 gün sonra en son kinde 2 gün önce oldu 2 gün daha bekleyip kaset test ile tekrardan yapmak istiyorum

Benim yumurtlamam geç oldu bat 9 Mart hala bekliyorum 10 unda test yaptım aşırı silik çıktı tekrardan yapmaya korkuyorum normalde hep 28 günde bir olurum ama iki aydır düzeni bozuldu birinde 2 gün sonra en son kinde 2 gün önce oldu 2 gün daha bekleyip kaset test ile tekrardan yapmak istiyorum
10 unda yaptıysan ve silik çıktıysa şimdi daha koyu olmuştur belki :) nasıl duruyorsun test yapmadan 🙈🙈

10 unda yaptıysan ve silik çıktıysa şimdi daha koyu olmuştur belki :) nasıl duruyorsun test yapmadan 🙈🙈
Korkuyorum çünkü ya yoksa diye o gün iki tane üst üste yaptım ilk idrarla yaptığım çok silik çıktı ikincisi tamamen negatifti en azından reglim 7 gün geçsin istiyorum bugün 5. Gün her an adet olacakmış gibi hissediyorum

Bu konudaki kimse hamile kalamadı mı yahu.
Niye böyle oldu jjdjd 😅
inşallah bir dahaki aya hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırız 🌷🤲🏻

Ovulasyon pik ve çatlama gününü atabilir misiniz acaba
Benim ovülasyonm üç gün pik oldu ama üçünde de T çizgisi çok koyuydu bu sabah çizgi silikleşti az önce tekrar yaptım yine aynı sabahki gibi silikti. Onu da ekliyorum

Eklentiler

• IMG_8530.webp
    IMG_8530.webp
    23 KB · Görüntüleme: 25
  • image.webp
    image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 24
Benim ovülasyonm üç gün pik oldu ama üçünde de T çizgisi çok koyuydu bu sabah çizgi silikleşti az önce tekrar yaptım yine aynı sabahki gibi silikti. Onu da ekliyorum
IMG_0255.webp
Benimde 3 gündü hepsini değerlendirdim şuan tek sağ kasığımda ağrı var 5 inde çatlama oldu acaba test için erken mi sabırsızlandım yaptım negatif çıktı🥹

Kızlar bende tam günümde adet oldum nasip değilmiş hayırlısı artık. Bugün kontrole gittim doktor o kadar yumurtan vardı olması lazımdı dedi. Tekrar klomen verdi bu sefer sabah öğle akşam kullanıcam bakalım inşallah bu ay nasip olur🙏🏻 eğer 3 ay içinde olmazsa rahim filmi ve sperm testi yapalım bi dedi. Dua edin lütfen 🙏🏻

Back
X