Merhabalar Bir şey danışmak istiyorum dokuz aylık evliyim dokuz aydır da korunmuyorum sadece altıncı ayda hamile kaldım ve kimyasal oldu ondada beşinci ayda soğan kürü antibiyotikler fitiller kullanmıştım sonra olmuştu doktor bir sorunun yok demişti şimdi asıl sorum şu ben yumurtlama günü diye düşünüyorum ya sağ ya sol mesela bu ay sağdan batma kıramp oluyor ve bu ağrı mesela 24 akşamı akıntı geldi ardından kasık ağrısı başladı hafif akşamını değerlendirdim 25 sabahını da değerlendirdim sonra gecesi ağrısı artı adamı görecek halim yoktu yatağın içinde bile dönemedim sonra uyumuşum ve Ağrı geçmiş ztn ondan sonra da ilişki olmadı şimdi sorularım şunlar ayrıca bu ayda soğan kürü yapmıştım sizde de ağrı oluyormu böyle hadi oluyorsanız bile bu ağrı yumurta çatlayınca mı oluyor çalarkenmi veya öncesi mi yada ağrı bitince yumurtlama bitiyor mu ve diğer sorumda şu eğer ağrıdan bir gün sonra çatlıyorsa mesela benim için 26 sı ve ben o gün ve sonrası ilişki yaşamadım 25 sabahı girdiğim ilişki yumurtayı döller mi cevap verirseniz çok sevinirim çünkü sürekli araştırıyorum kimisi diyor ağrıyı yumurta çatlayınca onun sıvısı yapıyor kimisi diyorki yumurta çatlamak için kasılma oluyor ağrı ondan kafam çok karışık inşallah yakalamıştırım bu ay
Ya onlar beni çok strese sokacak ztn oda kimisi diyor pik olduğu günün sonrası fln diyorlar oda karışık benim için bende benim gibi yaşayan varmı diye sormak istedim