E ebrulim38 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Ekim 2020 577 224 33 7 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrulim38 #1 Kızlar yumurtlamadan bi gün önce hafif sefaf akıntı gelmişti gecti pik oldu catlama oldu üzerinden iki gün geçti daha yoğun bir seffaf uzayan akıntı geldi ben ovulasyonu mu baz almalıyım bu akıntıyı mı catlamadan sonra akıntı olur mu ki
Kızlar yumurtlamadan bi gün önce hafif sefaf akıntı gelmişti gecti pik oldu catlama oldu üzerinden iki gün geçti daha yoğun bir seffaf uzayan akıntı geldi ben ovulasyonu mu baz almalıyım bu akıntıyı mı catlamadan sonra akıntı olur mu ki
senmeleksin Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2015 192 179 103 35 İstanbul 7 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrulim38 #2 Ovulasyon testi yapıyorsan akıntılara göre değil teste göre gitmelisin, o günleri değerlendirdiysen meni de gelmiş olabilir.
Ovulasyon testi yapıyorsan akıntılara göre değil teste göre gitmelisin, o günleri değerlendirdiysen meni de gelmiş olabilir.
E ebrulim38 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Ekim 2020 577 224 33 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrulim38 #3 senmeleksin .!.: Ovulasyon testi yapıyorsan akıntılara göre değil teste göre gitmelisin, o günleri değerlendirdiysen meni de gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet cnm ona göre değerlendirdim bu arada net akıntıydı ya meni değildi
senmeleksin .!.: Ovulasyon testi yapıyorsan akıntılara göre değil teste göre gitmelisin, o günleri değerlendirdiysen meni de gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet cnm ona göre değerlendirdim bu arada net akıntıydı ya meni değildi
E ebrulim38 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Ekim 2020 577 224 33 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrulim38 #4 X