Yumurtlama akıntısı ! Yardım!

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
28
hamımlar, benim 7 gündür yumurtlama akıntım var bu kadar uzun sürmesi normal mi akıntı geldikten kaç gün sonra yumurta çatlıyor? Akıntı geldi diye değerlendirdim ama hala geliyor dün yine değerlendirdim. Bugün yine geliyor hiç değişmedi yapısı aynı sümüksü şeffaf yapışkan sünen yapılı. Hangi gün yumurtladım yani ben anlamadım

7 gün akıntı olur mu hiç bilmiyorum canım ,normalde 2 gün geliyo . Sumukumsu akıntı olduğunda yumurtan çatlamış oluyo . Catlamadan önceki birkaç günü ,çatlama gününü bide ertesi günü değerlendirmen gerekiyo . Aslında gün aşırı en yüksek şans birgün yapıp bir gün yapmamak . Eğer tam bilemiyosan çatlama gününü bence bir ay ovulasyon testi dene ogrenmis olursun kaçıncı gün çatlamış oldugunu

Bende gün aşırı yaptım ama doktor bana çift yumurtluyorsun demişti acaba ondan mı çok sürdü?

Bence evet tam bu nedenle. Çünkü bazı insanların birden fazla yumurtası olabiliyor ve bunlar farklı zamanlarda çatlayabiliyor,. Ve testlerden de bu nedenle anlaşılamıyor. Kan testinde dahi göremiyorlar diye biliyorum.

Evet sanırım bu yüzden doktora gitmiştim yumurtlama kanaması yaşamıştım çift yumurtlamışsın dedi bidaki ay tekrar gittim yine çift yumurtlamıştım. Doktor dua et ikizden fazla olmasın dedi hayırlısı artık şuan durmuş akıntı inş bebiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…