Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben dün akşam bu uzayan akıntıyı gördüm. Son adet tarihim 15 Ekim. Ve dünü değerlendirdim. Merak ettiğim şey, bu akıntıdan sonra yumurta ne zaman çatlar? Bilen var mı?
Dünü değerlendirdim bugün ara vermiyim mi?Bugünü de değerlendir 1gun ara sonraki günü değerlendir inş olur canım
Canim ben vermedim akıntıdan sonra peşpeşe iki gün 1 gün ara sonra tekrar ve o ay hamile kaldım suan 7 haftalik bebeğimDünü değerlendirdim bugün ara vermiyim mi?
Teşekkür ederim o zaman bu akşamı da değerlendiriyim. Uzayan akıntı mıydı sizinki de?Canim ben vermedim akıntıdan sonra peşpeşe iki gün 1 gün ara sonra tekrar ve o ay hamile kaldım suan 7 haftalik bebeğim
Evet canımTeşekkür ederim o zaman bu akşamı da değerlendiriyim. Uzayan akıntı mıydı sizinki de?
Selam kızlar ben de bişi danışayım ya benim adetten sonraki yani 6.7.8. Günler inanılmaz akıntım oluyor şeffaf bişekilde, ama bugünler yumurtlama için erkendir diye ogünleri dikkate almıyorum, sonra da okadar yoğun akıntım olmuyor. Doktor yumurtladıgımı söyledi yani rezerv filan da sıkıntı yok. Ama 25 günde bir adet oluyorum 11 12. Günler yumurtlamam gerekmez mi?Kızlar ben dün akşam bu uzayan akıntıyı gördüm. Son adet tarihim 15 Ekim. Ve dünü değerlendirdim. Merak ettiğim şey, bu akıntıdan sonra yumurta ne zaman çatlar? Bilen var mı?
Şuan adetimin 11. Günü ancak dünden beri kupkuruyumDünü değerlendirdim bugün ara vermiyim mi?
İyi de vücut daha adet bitince hazırlanmaya baslamıyor mu benim 6 7 8 cok erken bence hazırlanması icinCanim illa ortalarinda olacaksin diye birsey yok ki bazen basinda bazen sonunda bazende ortasinda olabilir yumurtlama mesela benim bu ay o uzayan akintilarin 2 defa geldi bir ayin 20 sinde bide 25 inde geldi ins 2 defa yumurtlamisimdir sonralarinda ise tamamen kupkuruydum
Üf bıktım yaCanim onu bilemem ama o kadar erken yumurtlayanda diydum
BENDE DE BÖYLE BİR AĞRI OLDU SİZ O AY GEBELİK YAŞADINIZ MIyumurtlama doneminde kasikta seyirme gibi bisey yasayaniniz var mi.bide vajina ustu agrisi cati denilen yer kasik mi cati mi ne diyolar bilmiyrm ama