- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Canım belki geç yumurtlayacaksın yada farketmedin olabilir yaniTakvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw
Merhaba pik nedirTakvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw
Adetten hemen sonra yumurtladim sanırım adet dongum kısa çünkü 25 26 27 günde bir oluyorum ve 10 12 gün sürüyor bu ay kahverengi akıntı 11.gun kesildi keşke ovulasyon testi yapsaydimCanım belki geç yumurtlayacaksın yada farketmedin olabilir yani
Ovulasyon testinde t nin c den daha koyu olmasıMerhaba pik nedir
ZirveMerhaba pik nedir
Bazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladim ovulasyon en sagliklisiTakvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw
Gerekli bilgilerim yok K.bakmayın bende klomen kullandım erken adet oldum yumurtlama günüm takvimde ki gün değilmiş şuan modum düştü benim de adet birlikten sonra mı ovülasyon testi ne başlamalıyım kaç gün sonra birde eğer öyleyseBazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladim ovulasyon en sagliklisi
Bence 10.gun başlayınGerekli bilgilerim yok K.bakmayın bende klomen kullandım erken adet oldum yumurtlama günüm takvimde ki gün değilmiş şuan modum düştü benim de adet birlikten sonra mı ovülasyon testi ne başlamalıyım kaç gün sonra birde eğer öyleyse
Canım yumurta çatladığı zaman bu akıntı gerçekleşiyor. Ve vücudumuzda bu çatlayan yumurta 3 gün canlı kalıyor o 3 günü değerlendirirseniz başka da Bi problem yoksa gebelik için o günler önemliMerhaba. Bende bu konuyla ilgili bosey sormak istiyorum. Yorumlard asurekli görüyorum ama cevap alamadım ve tam anlamadım.
Akıntinın cok oldugu gün yumurtlama günumü demek? Ve o günü mü degerlendirmek gerekiyor hamilelik şansı icin?
Tamamdır cok tesekkurler bilgilendirme icinCanım yumurta çatladığı zaman bu akıntı gerçekleşiyor. Ve vücudumuzda bu çatlayan yumurta 3 gün canlı kalıyor o 3 günü değerlendirirseniz başka da Bi problem yoksa gebelik için o günler önemli
Bazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladimTakvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw
Adet bitince temiznlennce baslayabilirsinGerekli bilgilerim yok K.bakmayın bende klomen kullandım erken adet oldum yumurtlama günüm takvimde ki gün değilmiş şuan modum düştü benim de adet birlikten sonra mı ovülasyon testi ne başlamalıyım kaç gün sonra birde eğer öyleyse
Bu ovülasyon testi kaç gün sürecek ve hangi test güvenilir peki bazısı yanıltabiliyormuşBazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladim
Adet bitince temiznlennce baslayabilirsin
Bazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladimTakvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw
Adet bitince temiznlennce baslayabilirsinGerekli bilgilerim yok K.bakmayın bende klomen kullandım erken adet oldum yumurtlama günüm takvimde ki gün değilmiş şuan modum düştü benim de adet birlikten sonra mı ovülasyon testi ne başlamalıyım kaç gün sonra birde eğer öyleyse
Yumurtlama gorene kadar devam ediyosun. Ben trendyoldan toplu siparis vermistim benim kullandigm onlardiBu ovülasyon testi kaç gün sürecek ve hangi test güvenilir peki bazısı yanıltabiliyormuş
Canım yumurta çatladığı zaman bu akıntı gerçekleşiyor. Ve vücudumuzda bu çatlayan yumurta 3 gün canlı kalıyor o 3 günü değerlendirirseniz başka da Bi problem yoksa gebelik için o günler önemli
Merhaba, elinize gelen yuvarlak şey rahim ağzınız ben onun için doktora gitmiştim . Fitil kullanıyordum enfeksiyon vardı. Fitil koyarken farkettim. Doktor alttan muayene etti. Doktor rahim ağzı olduğunu söylediYumurtlama dönemi rahim yukarı çıkıyormuş yumuşak oluyormuş rahim ağzı bende merak ettim bugün parmağımla baktm sertti başka bişey fark ettim normal mi bilmiyrm parmağı sokarken sağ içte yuvarlak bişey geldi solda yok kist mi acaba anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?