Yumurtlama bitdikden sonra, gelen şeffaf,akınti.

sahay9297

﷽𝕷𝖆 𝖎𝖑𝖆𝖍ə 𝖎𝖑𝖑ə𝕬𝖑𝖑𝖆𝖍﷽
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
119
65
18
27
Rusya
Yumurtlamam 31 aralik oldu. 5 gun gectdi. Hala devam eden cokta fazla olmayan, yumurta akindan biraz daha sulu gibi akintim var. Kasintisiz, kokusuz. Yumurtlama gunumu degerlendirdim esimle. Acaba halanda devam eden o akinti, hamileliye işaret ola bilirmi? Biliyorum erken sadece umud etmekten vaz gecemiyorum. Size sordum. Lutfen, fikirlernizi yazin.

Yumurtlamam 31 aralik oldu. 5 gun gectdi. Hala devam eden cokta fazla olmayan, yumurta akindan biraz daha sulu gibi akintim var. Kasintisiz, kokusuz. Yumurtlama gunumu degerlendirdim esimle. Acaba halanda devam eden o akinti, hamileliye işaret ola bilirmi? Biliyorum erken sadece umud etmekten vaz gecemiyorum. Size sordum. Lutfen, fikirlernizi yazin.
Göğüslerimde hassasiyet var mı pamuğum

normal akıntı bence o. böyle bir belirti var mı bilmiyorum ama her ay bende de oluyor
Bende olmuyordu her ay. Heleki, yumurtlamamda olmuyordu uzun aylardir. Yumurtladigmi gorunce, icim kipir kipir oldu, umutlandim. Bilemedim şimdi

Gectdi değil geçti.
Halanda değil halen.
Hamileliye değil hamileliğe.
Ola bilirmi değil olabilir mi.
Umud değil umut.
Vaz geçemiyorum değil vazgeçemiyorum.

Üşenmedim düzelttim,büyük bir platform burası yazıma çok dikkat etmemiz gereken.
Sorunuzun cevabından tam emin değilim ama,akıntı kokusuz ve kaşıntısız olduğu müddetçe sağlıklıdır ve normaldir diye biliyorum.

Hamilelik mi sorusuna cevap almak için çok erken daha. Umarım gönlünüzce olur.😊

Bende olmuyordu her ay. Heleki, yumurtlamamda olmuyordu uzun aylardir. Yumurtladigmi gorunce, icim kipir kipir oldu, umutlandim. Bilemedim şimdi
bence belirti için çok erken. bekleyin sabredin kafanıza takmadığınızda kendiliğinden olacaktır. gecikmeniz olunca da test yaparsınız. inşallah allah gönlünüze göre verir. mutlu haberlerinizi duyarız.

Gectdi değil geçti.
Halanda değil halen.
Hamileliye değil hamileliğe.
Ola bilirmi değil olabilir mi.
Umud değil umut.
Vaz geçemiyorum değil vazgeçemiyorum.

Üşenmedim düzelttim,büyük bir platform burası yazıma çok dikkat etmemiz gereken.
Sorunuzun cevabından tam emin değilim ama,akıntı kokusuz ve kaşıntısız olduğu müddetçe sağlıklıdır ve normaldir diye biliyorum.

Hamilelik mi sorusuna cevap almak için çok erken daha. Umarım gönlünüzce olur.😊
Duzeltdigniz icin sagolun. Ben Turkiyeli değilim. Azerbaycanlıyım. Yazım hatam ola bilir, ister istemez kendi alfabemle, yazıyorum. Ama yinede sağolun. 😊

C
bence belirti için çok erken. bekleyin sabredin kafanıza takmadığınızda kendiliğinden olacaktır. gecikmeniz olunca da test yaparsınız. inşallah allah gönlünüze göre verir. mutlu haberlerinizi duyarız.
COk tesekkurler. Aminn. Sorun şu ki geç yumurtladim, ve normal olarak 2 gun adet gunumden geçti. Ama yinede yumurtladigim gune gore 14 gun olarak hesaplayacağim.

aa adetiniz geçtiyse belirti için geç değildir. erken gebelik testi yapabilirsiniz bence
Ama geç yumurtladim. Ayin 3u adet olmam gerekiyordu. Normalda yumurtlamadan 14 gun sonra hesaplanmazmi? O kadar karişigim ki. Çoktandir nerdeyse 1 bucuk senedir yumurtlamiyordum.

Ama geç yumurtladim. Ayin 3u adet olmam gerekiyordu. Normalda yumurtlamadan 14 gun sonra hesaplanmazmi? O kadar karişigim ki. Çoktandir nerdeyse 1 bucuk senedir yumurtlamiyordum.
benim bu yumurtlama hesaplamaları konusunda çok bilgim yok ama erken gebelik testleri adetten 6 gün öncesinde yapılabiliyor. ona göre hesaplayıp yapabilirsiniz bence

benim bu yumurtlama hesaplamaları konusunda çok bilgim yok ama erken gebelik testleri adetten 6 gün öncesinde yapılabiliyor. ona göre hesaplayıp yapabilirsiniz bence
Bende aynen, internetden youtube dan oğrendigim kadariyla...ama evet son 3-4 gunde beklersem o zaman, bir seyler anlarim. Bide baya şiştim ben. Yani çok fazla... yuzugüm parmağimı kesiyor o derece şiştim

Mesela şu an, sol kasiğimda çok zayif, ufak, minik batmalar var. Piskalojik olmasini istemiyorum ama, cok naif batmalar. Bu yuzden kararsizim.
Ay ne desem bilemiyorum ki :( kimisi hiç bir belirti olmadan hamile olduğunu anlıyor. Ben geçen ay büyük yıkım yaşadım , tüm belirtileri yaşadığım için bayağı ümitlenmiştim. Sana tavsiyem çok ümitlenme

Ay ne desem bilemiyorum ki :KK43: kimisi hiç bir belirti olmadan hamile olduğunu anlıyor. Ben geçen ay büyük yıkım yaşadım , tüm belirtileri yaşadığım için bayağı ümitlenmiştim. Sana tavsiyem çok ümitlenme
Ayyy, bak benim sorunumda o. Aylardir tumm belirtileri yasadim. Yani bi bayilmadigim kaldi...ama elde var SIFIR. o yuzden size sorayim dedim.

Sonuç aldınız mı ?
Sonuc bu sabah pozitif cizgi gordum. Sok oldum inanmadim, sonra gitdim test aldim...oğlen tekrar denedim bu sefer cizgi cikmadi. Yemin ederim yasadigim tranva cok agir ya...resmen tum sevinclerim hayallerim suya dustu boguldu🥺

Üzülmeyinn🥺 kısmeti ne zamansa o zaman gelecek ❤️ bir , iki gün sonra tekrar denersin adet olmadığın güne kadar umut vardır

Üzülmeyinn🥺 kısmeti ne zamansa o zaman gelecek ❤️ bir , iki gün sonra tekrar denersin adet olmadığın güne kadar umut vardır
Adet gunumden 13 gun gecti zaten. Sadece insan umutlanip sevinip sonra tekrar negativ gorunce gercektrn kırıliyor.

Back
X