Yumurtlama dan beri gecmeyen ağrı, hamilelik belirtisi olabilirmi??

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Kızlar cumartesi günü yaptığım ovilation testi pozitif ti ve en yüksek günümdü.bir hafta geçmesine rağmen hala hafif adet ağrısı gibi ağrım var(normalde bu ağrı yumurtlama ..sizce hamilelik belirtisimidir. Aranızda böyle birşey yaşayan oldumu?cevaplarınızı bekliyorum

Canim bende suan aynı durumdayım sat 29 bakalım hayirlisi

Ay canim Benimkide 28- 29 hadi hayırlısı bakalım...inşallah hamileyizdir ikimizde.28 ı bizim evlilik yildönümümüz eğer olursa süper bi hediye olacak bizim icin
Inşallah canim amin Rabbim hayırlısıyla sana nasip etsin ama benim iki kizcem daha var zor ilıcak üçüncü bide geri çekilme yöntemi yaptık bilmiyomki belirtilerim var diğerlerinden biliyorum birde dün test yaptım 2 dakka baktım tek çizgi unutmuşum öyle birkaç saat sonra baktım çift çizgi ama çok silik

Az önce senin açtığın konuyu gördüm canım. Oraya da yazdım...varsa bi resmini gönderirmisin testin..meraK ettim.test için aslında çok erken.ama senin belki değerlerin çabuk yukselmistir..kısmet canım. Alında yaziliya engel olamazsinki

Benimde yumurtalamadan beri agrim var 29u adet gunum ve daha 6-7 gun varken basladi adet olucakmisim gibi kasık agrilari insaAllah bebistendir ya daha önce bu kadar erkenden baslamazdi umutlandim böyle olunca bakalım sonu nolacak

Benimde yumurtalamadan beri agrim var 29u adet gunum ve daha 6-7 gun varken basladi adet olucakmisim gibi kasık agrilari insaAllah bebistendir ya daha önce bu kadar erkenden baslamazdi umutlandim böyle olunca bakalım sonu nolacak
Merhaba canım.inşallah hamilesindir.bende durum aynı. Dayanabilirsem perşembe günü teSt yapıcam. Hepimiz için hayırlısı olsun.isteyince öyle oluyor.ufacık birşey umut veriyor insana

Merhaba canım.inşallah hamilesindir.bende durum aynı. Dayanabilirsem perşembe günü teSt yapıcam. Hepimiz için hayırlısı olsun.isteyince öyle oluyor.ufacık birşey umut veriyor insana
Ben testimi aldım bile yapmamak icin zor tutuyorum kendimi ama erken daha negatif ciksa bile aklimda kalicak daha erkendi falandi diyicem en iyisi bekleyip günüm 1-2gun geçerse yapmak gec dollenme vs den negatif çıkabilir

Ben testimi aldım bile yapmamak icin zor tutuyorum kendimi ama erken daha negatif ciksa bile aklimda kalicak daha erkendi falandi diyicem en iyisi bekleyip günüm 1-2gun geçerse yapmak gec dollenme vs den negatif çıkabilir
Haklısın canım sen daha iyi düşünmüşün. Ben geçen ay iki tane erken test almıştım. Biri hala duruyor.ama işte gönül durmuyorki

Haklısın canım sen daha iyi düşünmüşün. Ben geçen ay iki tane erken test almıştım. Biri hala duruyor.ama işte gönül durmuyorki
Bende erken olandan aldım 6 gun oncesinimi ne gosteren yazıyor tam net hatirlayamadim yazisini ondan işte sakladım gözümun önünde olmasin diye umarım sabredebiliriz canım günümuz gelene kadar

Merhaba sonneschein wie gehts ?

Bacım birşey sorucam tevafuken yorumunu gördüm .. o dönem hamilemiydin.. benidme tahmini yumurtlamadan beri kasık ağrım var da.. ve bende adet ağrısı olmaz

Merhaba sonneschein wie gehts ?

Bacım birşey sorucam tevafuken yorumunu gördüm .. o dönem hamilemiydin.. benidme tahmini yumurtlamadan beri kasık ağrım var da.. ve bende adet ağrısı olmaz
Merhaba canim,
Ne yazikki degilmisim, iki yil sonra hamile kaldım.artuk ağrıların neden olduğuna dikkat etmeyi birakmistim.hic beklemedigim ay hamile kaldığımi ögrendim.hamile olduğum ay çok ağrım oldu adet ağrısından bile agirdi diyebilirim. Sürekli ağrı kesici aldim.hic aklıma gelmedi hamile olabilecegim. Yani günün gelene kadar adet olacakmissin gibi oluyor belirtiler.

Hmm anladım canım..

Bende de öyle oldu geçen ay düşük yaptım da.. 28 inde yumurtlama oldu tahminen bende kendimi dinleyen birisi değilimdir.. çok var böyle hamile.olan bu yüzden sordum sende mi acaba hamileydin diye merak ettim..

Cevabın için teşekkür ederim..
Allah bağışlasın İnshaAllah evladını sevindim adına

Çok geçmiş olsun kaybiniza çok üzüldüm.insallah en hayırlı zamanda hamile kalirsiniz.inanin insanlara umut verip hayal kirikligina ugratmaktan kortugum için cekinerek cevapliyorum bu konulari. Kendim de yillarca hep bi umut isik aradim, cok üzüldüm
insallah kisa sürede saglikla gelir meleginiz

Eğer positiv görürseniz yazin olurmu, mutlulugunuza sahit olmak isterim

Yaa ne kadar duyarlisin teşekkür ederim.. merak etme ben geçtim bunları artık.. İnshaAllah olucak aminnnn İnshaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…