Yumurtlama dışı hamilelik

manyakkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
250
34
13
24
Kızlar eşim asker olduğu için yumurtlama dönemine ilişkiyi pek denk getiremiyoruz zaten adetim düzensiz bu yüzden yumurtlama günüm ne zaman oluyor bilmiyorum ama adet bitiminden 2 gün sonra ilişkiye girdik yumurtlama dönemi dışında da olsa gebelik ihtimali var mıdır şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım bu gebe kalmayı zorlaştırır mı

Bilen yok mu

Yumurtlama olmazsa döllenme de olmaz. Ovulasyon testlerini deneyebilirsiniz
Şunu anlamak istiyorum hanfendinin dediği gibi regl sonrası ilişki oldu diyelim ve sonra yumurtlama gününde de oldu, örneğin regl sonrası yaşanan ilişkide hamile kaldıysa eğer yinede yumurtlama gününde mi döllenme gerçekleşir. Bunu öğrenmek istiyorum

Sperm 4-5 gün kadar canlı kalabiliyor. Yumutlama gününüz eğer ilişkiden birkaç gün sonra olmuşsa döllenme ihtimali var

Sperm 4-5 gün kadar canlı kalabiliyor. Yumutlama gününüz eğer ilişkiden birkaç gün sonra olmuşsa döllenme ihtimali var
Eğer öylede değilse işte yani yumurtlamaya denk gelmezse farz edelim gebelik oluştu, o gün mü oluşuyor yoksa yumurtladıktan sonea mı

Regl öncesi sonrası veya sırası farketmez. Yumurtalıklar yumurtayı attı mı yumurtlamış olursun tüplerde sperm varsa döllenir. Yoksa döllenme olmaz

ovülasyon testi kullanırsanız yumurtlama günlerini değerlendirip gebe kalma şansınız daha yüksek olur onun dışında gebe kalamazsınız yumurtlama olmayan günler

Merhabalar sonucunuz nedir benimde sizin gibi adet sonrası oldu. Gebelik düşünmüyorum spiralim kaymıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…