- 20 Mart 2025
- 250
- 34
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
-
Bilen yok muKızlar eşim asker olduğu için yumurtlama dönemine ilişkiyi pek denk getiremiyoruz zaten adetim düzensiz bu yüzden yumurtlama günüm ne zaman oluyor bilmiyorum ama adet bitiminden 2 gün sonra ilişkiye girdik yumurtlama dönemi dışında da olsa gebelik ihtimali var mıdır şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım bu gebe kalmayı zorlaştırır mı
Şunu anlamak istiyorum hanfendinin dediği gibi regl sonrası ilişki oldu diyelim ve sonra yumurtlama gününde de oldu, örneğin regl sonrası yaşanan ilişkide hamile kaldıysa eğer yinede yumurtlama gününde mi döllenme gerçekleşir. Bunu öğrenmek istiyorumYumurtlama olmazsa döllenme de olmaz. Ovulasyon testlerini deneyebilirsiniz
Sperm 4-5 gün kadar canlı kalabiliyor. Yumutlama gününüz eğer ilişkiden birkaç gün sonra olmuşsa döllenme ihtimali varŞunu anlamak istiyorum hanfendinin dediği gibi regl sonrası ilişki oldu diyelim ve sonra yumurtlama gününde de oldu, örneğin regl sonrası yaşanan ilişkide hamile kaldıysa eğer yinede yumurtlama gününde mi döllenme gerçekleşir. Bunu öğrenmek istiyorum
Eğer öylede değilse işte yani yumurtlamaya denk gelmezse farz edelim gebelik oluştu, o gün mü oluşuyor yoksa yumurtladıktan sonea mıSperm 4-5 gün kadar canlı kalabiliyor. Yumutlama gününüz eğer ilişkiden birkaç gün sonra olmuşsa döllenme ihtimali var
Regl öncesi sonrası veya sırası farketmez. Yumurtalıklar yumurtayı attı mı yumurtlamış olursun tüplerde sperm varsa döllenir. Yoksa döllenme olmazŞunu anlamak istiyorum hanfendinin dediği gibi regl sonrası ilişki oldu diyelim ve sonra yumurtlama gününde de oldu, örneğin regl sonrası yaşanan ilişkide hamile kaldıysa eğer yinede yumurtlama gününde mi döllenme gerçekleşir. Bunu öğrenmek istiyorum
ovülasyon testi kullanırsanız yumurtlama günlerini değerlendirip gebe kalma şansınız daha yüksek olur onun dışında gebe kalamazsınız yumurtlama olmayan günlerKızlar eşim asker olduğu için yumurtlama dönemine ilişkiyi pek denk getiremiyoruz zaten adetim düzensiz bu yüzden yumurtlama günüm ne zaman oluyor bilmiyorum ama adet bitiminden 2 gün sonra ilişkiye girdik yumurtlama dönemi dışında da olsa gebelik ihtimali var mıdır şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım bu gebe kalmayı zorlaştırır mı
yumutladığın tarihte canlı sperm kalmışsa o gün döllenme olur dolayısıyla gebelik de o gün oluşmaya başlarEğer öylede değilse işte yani yumurtlamaya denk gelmezse farz edelim gebelik oluştu, o gün mü oluşuyor yoksa yumurtladıktan sonea mı
Merhabalar sonucunuz nedir benimde sizin gibi adet sonrası oldu. Gebelik düşünmüyorum spiralim kaymıştıKızlar eşim asker olduğu için yumurtlama dönemine ilişkiyi pek denk getiremiyoruz zaten adetim düzensiz bu yüzden yumurtlama günüm ne zaman oluyor bilmiyorum ama adet bitiminden 2 gün sonra ilişkiye girdik yumurtlama dönemi dışında da olsa gebelik ihtimali var mıdır şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım bu gebe kalmayı zorlaştırır mı
Yüksek ihtimalle hamileyim ama kan vermedim henüzMerhabalar sonucunuz nedir benimde sizin gibi adet sonrası oldu. Gebelik düşünmüyorum spiralim kaymıştı
Hayırlısı olsun inşallahYüksek ihtimalle hamileyim ama kan vermedim henüz
Teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah
Hamile misinizTeşekkür ederim
Kimyasal ile sonuçlandı maalesefHamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?