- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Evet yumurtlamışsınız. Yumurtlama döneminin en belirgin özelliği ay içinde diğer günllere nazaran daha yoğun ve yapışkan bir akıntının gelmesidir. Bugece de bebek için deneme yapın derim. Güzel haberi almanız dileğiyle..
İkimizde aynı gün yumurtladık ve bgn çatlıcak büyük ihtimal inşallah güzel haberi alırız ay sonu yaaaaaa:):)İnşalllah kızlar bileydim bugün böyle bir şey olacağını bugün ilişkiye girerdikAlllah tan hayırlısı inşallah
Canım bende yumurtlama donemindeyim aynı zamanda ovilasyon kitlerinden kullanıyorum eşimle dün ilişkide bulunduk bgn beyaz ve şeffaf akıntım başladı bu yumurtanın 24 saat içinde çatlıcagı anlamına geliyor. Ve akşam tekrdan birliktelik olucak ve çarşamba kontrole gdicez çatladımı diye. Sana dicegim o akıntı gelmeden iki üç gün önce birliktelik olsun o akıntı geldikten sonra iki gün daha birliktelik olsun en az 1 saat kalçan havaya çok kıbırdamadan dur canım allah gönlüne göre versin. Sana yazdıklarım kendi uyguladgm ve doktorumun bana söyledikleri
Arkadaşlar merhaba, BDV Popüler olduğu için buraya yazmak istedimkafama takılan bir şeyler var umarım yardımcı olur cevapsız bırakmazsınız beni dün eşim ile birliktelik yaşadık korunmasız çocuk istediğimiz için, bugün 1 saat önce lavaboya gittiğimde akıntım gelmiş yumurta akı kıvamında şeffaf yapışkan gibi bir şeydi yumurtladım anlamına mı geliyor bu durum? birde asıl aklıma takılan dün birliktelik yaşadık bugün yumurtladım dünkü yaşadığımız ilişki bir işe yaramaz mı gebelik için? Lütfen yardımcı olun cevapsız bırakmayın beni şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim
Bizde dün birlikte olduk bugun mutlaka birlitelik olmalı sperler rahim molikülüne yapıştıgı zaman 48 saat canlı kalıyo ama rahim agzında kaldıysa 6 saat içinde ölüyo bunun içinde kalcanı bi yere dayayım ayakların yukarda beklemek gerekiyormuş. Eger dün rahimde kaldıysa ve yarın ilişkiye gircekseniz bu ayı kaçırablrsn canım. Mutlaka bgn ilişki olsun ve kalçanı havada tut ve 1 saaten önce kalkmaaaa:)
Dün ilişkiye girip bugün yumurtladıysanız hamile kalma olasılığınız var çünkü spermler canlı kalıyorlar hemen ölmüyorlar ..
Adet döngünüz nasıl ? yumurtlama gününüzü kesin olmamakla beraber adet döngünüze göre hesaplayabiliriz .
Bence sen bugun ilişkide bulun yarında bulun iki üç gün böyle devam et eşinin spermleri iyise hiçbişey olmaz30 günde bir döngüm hesapladım dediğiniz gibi 22 kasım ile 27 kasım arası yumurtlama döneminiz dedi bana hesaplayıcı bugün bu akıntıyı yaşadığıma göre bu akşam da birliktelik yaşamak lazım sanırımyarın diye düşündüm ama belki treni kaçırabilirim bilemedim canım
Canım öncelikle senelerdir çocuk isteyen ve tedaviler gören biri olarak ilmini yaptım bu işin panik yapma ve akışına bırak asla kafanı takma yumurtlama günü hesaplamak evet iyi bir yöntem ama kafanı takarsan istersen de olmaz düzenli ilişkiyle zaten olacaktır. Kaç günde bir regl oluyorsan mesela 28 günde bir oluyorsan 14. günü yumurtlama günündür yani regl olduğun günden 14 gün geriye gideceksin ama bu zor bir yöntem mesela regl bittikten 1 hafta sonra haftada 3 kere ilişkide yeterli olur soruna gelecek olursak sperm zaten 48 saat yaşayabiliyor yan dün ilişki olduysa bugün yumurtlama oluyorsa bir şey kaçmadı yumurta sadece bir gün yaşar her zaman önceden ilişkiye başlamak iyidir ama bu haftayı da değerlendirmeni öneririm çünkü akıntı gelince hemen o günde yumurtlama olmayabiliyor iki günde bir olabilir her gün olmasına gerek yok dediğim gibi zaten sperm 48 saat en az yaşıyor. İlk 6 ay olmaması da normal hemen olacak diye kendini şartlandırma düzenli ilişki olsun yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?