• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi, ovülasyon, kanama

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
884
267
53
Kızlar daha önce de başıma gelmişti. O zaman ovülasyonla takip ediyordum kahverengi leke gelmeye başlamıştı kaç gün sürdü net hatırlamıyorum. Çok erken adet oluyorum sandım ovülasyon testi yapmıştım . Çift çizgi çıkmıştı. O ay hamile kaldım ilerlemedi. Şimdi bu ay 30 31 Mayıs 1 2 Haziran lekelenme yaşadım bitti. Muhtemelen yine yumurtlama günüydü. 30 Mayıs aşısı kasık ağrım vardı . 30 Mayıs ve 2 haziranı değerlendirebildim. Bu durumu yaşayan var mı

Çok normal canım yumurtlama lekesi olabiliyor.. benimde arada olur. Kaç aydır denk gelmiyorum lekelenmeye ama yaşadığımı da hatırlıyorum.. henüz bir gebeliğim olmadı kimyasal dışında

Çok normal canım yumurtlama lekesi olabiliyor.. benimde arada olur. Kaç aydır denk gelmiyorum lekelenmeye ama yaşadığımı da hatırlıyorum.. henüz bir gebeliğim olmadı kimyasal dışında
Yumurtlama kanaması yumurtlama olduğunda mı oluyor çatladığında mı acaba , ilişki denk geldi mi tuttu mu çok merak ediyorum

Yumurtlama kanaması yumurtlama olduğunda mı oluyor çatladığında mı acaba , ilişki denk geldi mi tuttu mu çok merak ediyorum
Hayır o lekelenmeler olduğunda hiç tutmadı.. iki ay önce tuttu o da kimyasala döndü.. lekelenme oluyor diye kesin tutar diye bir kanı yok maalesef

Back
X