Yumurtlama dönemi

Kedicikkkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
2
0
1
41
Merhaba kızlar.. Yumurtlama günü hakkında bilgisi olanlar rica etsem yardımcı olabilir mi? Benim adetim her ay 3-4 yada 5 gün erken oluyor nadiren de tam günün de olduğu zamanlar oluyor yani her ay öne kayma durumu var o yüzden yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağımı tam olarak kestiremiyorum, adet döngümü de bilemiyorum böyle olunca..Sitelerde hesaplama yapınca adet döngümün 27 olduğu çıkıyor bazı sitelerde 28 anlamadım gitti:110: Ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağım, bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Canim adet programlari yaniltici maalesef.
En kesin sonuç doktor takibi ile olur.
Ya da ovulasyo testleri alarak takip edebilirsin.
Ben o şekilde hamile kaldim cok şükür.

Daha once bende o sekilde hamile kalmistim ama malesef bos gebelikti.. Adetim duzenliydi eskiden, bi kac yildir boyle one kaymaya basladi o yuzden tutturamiyorum artik.. En iyisi dedigin gibi ovulasyon testi sanirim canim o da olmazsa doktor takibi.. Cevap icin tesekkur ederim :KK39:

Daha once bende o sekilde hamile kalmistim ama malesef bos gebelikti.. Adetim duzenliydi eskiden, bi kac yildir boyle one kaymaya basladi o yuzden tutturamiyorum artik.. En iyisi dedigin gibi ovulasyon testi sanirim canim o da olmazsa doktor takibi.. Cevap icin tesekkur ederim :KK39:

Rica ederim, ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah. Tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim.

Back
X