Yumurtlama dönemi

Kedicikkkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
2
0
1
41
Merhaba kızlar.. Yumurtlama günü hakkında bilgisi olanlar rica etsem yardımcı olabilir mi? Benim adetim her ay 3-4 yada 5 gün erken oluyor nadiren de tam günün de olduğu zamanlar oluyor yani her ay öne kayma durumu var o yüzden yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağımı tam olarak kestiremiyorum, adet döngümü de bilemiyorum böyle olunca..Sitelerde hesaplama yapınca adet döngümün 27 olduğu çıkıyor bazı sitelerde 28 anlamadım gitti Ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağım, bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Canim adet programlari yaniltici maalesef.
En kesin sonuç doktor takibi ile olur.
Ya da ovulasyo testleri alarak takip edebilirsin.
Ben o şekilde hamile kaldim cok şükür.

Daha once bende o sekilde hamile kalmistim ama malesef bos gebelikti.. Adetim duzenliydi eskiden, bi kac yildir boyle one kaymaya basladi o yuzden tutturamiyorum artik.. En iyisi dedigin gibi ovulasyon testi sanirim canim o da olmazsa doktor takibi.. Cevap icin tesekkur ederim

Rica ederim, ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah. Tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…