yumurtlama dönemi

canım ben bu mesajı yazdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama 12. haftada düşük yaptım maalesef.
sonra rabbim nasip etti ağustosta tekrar hamile kaldım.şimdi de 7. ayı bititmek üzereyim hayırlısıyla.
sende durum nedir kaç aydır düşünüyorsun?
Maşallah Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin kaybın için üzüldüm ama bak taçlanmışsın annelikle :) bende pko var ve hiç korunmadım bir bucuk yıl. Bebek olmadı malesef. Klomen denedim iki ay, çatlatma iğnesi falan işe yaramadı ama sadece iki ay kullandım bu ay kullanmadım normal bekliyorum bu ay sonu bat geliyo olduktan sonra rahim filmi çektireceğim tüplerimi merak ediyorum... İnşallah gerek kalmaz ama ümitli değilim :) hatta şuan yum dönemimdeyim, değerlendiriyorum... Sen çektrdn mi film?

Maşallah Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin kaybın için üzüldüm ama bak taçlanmışsın annelikle :) bende pko var ve hiç korunmadım bir bucuk yıl. Bebek olmadı malesef. Klomen denedim iki ay, çatlatma iğnesi falan işe yaramadı ama sadece iki ay kullandım bu ay kullanmadım normal bekliyorum bu ay sonu bat geliyo olduktan sonra rahim filmi çektireceğim tüplerimi merak ediyorum... İnşallah gerek kalmaz ama ümitli değilim :) hatta şuan yum dönemimdeyim, değerlendiriyorum... Sen çektrdn mi film?
iyi dileklerin için teşekkürler.
ben kaybettiğim bebeğime de şimdi de 5.ayımda hamile kaldım.
benim mantığım 1 yıl denedikten sonra film çektirmekti.ama kürtaj sonrası çektirmeyi düşünmüştüm açıkcası.
başka bir topikte bir arkadaş 17 ay denedi meğer tüpleri kapalıymış.ilaçla açtılar şimdi o da bat bekliyor.
yaşın kaç canım?

iyi dileklerin için teşekkürler.
ben kaybettiğim bebeğime de şimdi de 5.ayımda hamile kaldım.
benim mantığım 1 yıl denedikten sonra film çektirmekti.ama kürtaj sonrası çektirmeyi düşünmüştüm açıkcası.
başka bir topikte bir arkadaş 17 ay denedi meğer tüpleri kapalıymış.ilaçla açtılar şimdi o da bat bekliyor.
yaşın kaç canım?

24 yaşındayım canım. Daha gencim ama yaşayacağımı yaşadım yeterli, anne olmak nasip olur inşallah

24 yaşındayım canım. Daha gencim ama yaşayacağımı yaşadım yeterli, anne olmak nasip olur inşallah
evet canım çok gençmişsin.
o ne demek öyle yaşayacağımı yaşadım falan.
Allah beterinden korusun.daha önce hiç hamile kaldın mı?
eşin falan muayene oldu mu?

Yaşımı duyunca insanlar daha yaşın kaç gezip eğlenmene bak kocanla, bebek olunca hiç bişy yapamazsın falan diye duyduk zamanında. O yüzden söyledim canım. Hiç hamile kalamadım :( nasıl bi duygu acaba çift çizgiyi görmek. İnşallah herkes yaşar bu duyguyu. Bugun takvimde tam yumurtlama günüm. Yarın son gün. Akıntı olmuyodu biraz önce nasıl geldiğini hissettim ama şu yumurta akı kıvamını hiç yaşamadım. Endekslenmek istemiyorum. Allah hayırlı şeyler yaşatsın... Sen doktorla tedaviyle mi hamile kaldın yoksa kendiliğnden yumurtlama günleri falan mı birliktelik yaşadın canım

Eşim olmadı bu ay rahim filmine gittğmde onunda bi kontrolden geçmesini istedm tamam dedi ama bakalım. Neler yapılıyo mesela? Sen biliyomusun

Eşim olmadı bu ay rahim filmine gittğmde onunda bi kontrolden geçmesini istedm tamam dedi ama bakalım. Neler yapılıyo mesela? Sen biliyomusun
günaydın canım.
ben yaşadığımı yaşadım deyince düşük kürtaj yaşadın sandım ben.aman allah korusun emin ol onlar daha kötü.hem fiziksel hem pisikolojik olarak.
yaşın genç ama çocuk da değilsin sonuçta.bence tam annelik yaşın.erken başlamakla en doğrusunu yapmışsın.
şimdi hamile kalsan 3 yıl sonra 2.yi düşünsen bi 3 yıl sonra 3.yü gelirsin 32 33 yaşına :)
drlara göre 30 dan sonra gebelikte riskler artıyor.
ben bebek düşünmeye başladım 5 ay olmadı dr a hormon testi yaptırdım sonuçların güzel git 6 ay dene olmazsa tekrar gel dedi.o adetten sonra hamile kaldım.3 ay sonra düşük yaptım kürtaj oldum.dr 2 ay korun dedi.ben ilk adet sonrası korunmayı bıraktım.5.ay hamile kaldım.benim de adetlerim kürtaj sonrası düzensizleşmişti ben de yumurtlamayı kaçırmamak için netten 40 tanesi 30 liraya ovulasyon testi aldım ama yine de yumurtlamayı kaçırmamak için gün aşırı ilişki oldu.yani 1 dolu 1 boş.
eşine de muhtemelen 3 günlük cinsel pehriz sonrası sperm testi isterler.onda da herhangi br sorun çıkarsa ilaç falan veriyorlar galiba.ya da bitkisel bazı kür uygulayanlar var.

günaydın canım.
ben yaşadığımı yaşadım deyince düşük kürtaj yaşadın sandım ben.aman allah korusun emin ol onlar daha kötü.hem fiziksel hem pisikolojik olarak.
yaşın genç ama çocuk da değilsin sonuçta.bence tam annelik yaşın.erken başlamakla en doğrusunu yapmışsın.
şimdi hamile kalsan 3 yıl sonra 2.yi düşünsen bi 3 yıl sonra 3.yü gelirsin 32 33 yaşına :)
drlara göre 30 dan sonra gebelikte riskler artıyor.
ben bebek düşünmeye başladım 5 ay olmadı dr a hormon testi yaptırdım sonuçların güzel git 6 ay dene olmazsa tekrar gel dedi.o adetten sonra hamile kaldım.3 ay sonra düşük yaptım kürtaj oldum.dr 2 ay korun dedi.ben ilk adet sonrası korunmayı bıraktım.5.ay hamile kaldım.benim de adetlerim kürtaj sonrası düzensizleşmişti ben de yumurtlamayı kaçırmamak için netten 40 tanesi 30 liraya ovulasyon testi aldım ama yine de yumurtlamayı kaçırmamak için gün aşırı ilişki oldu.yani 1 dolu 1 boş.
eşine de muhtemelen 3 günlük cinsel pehriz sonrası sperm testi isterler.onda da herhangi br sorun çıkarsa ilaç falan veriyorlar galiba.ya da bitkisel bazı kür uygulayanlar var.

Maşallah ne güzel kalmışsın hamile, kaybına üzüldüm ama ben bunları imtihan diye düşünüyorum bak ne güzel bebeğini sağlıkla hayırlıca alacaksın kucağına inşallah :dua: dediğin gibi bebek konusunda geç kalmak istemiyorum :) hormonların düzene girsin diye civanperçemi hayıt otu aslan pençesi suyu içtim sürekli arı sütü bal polen, tarçın çörek otu bal kürü vs derken bu ay ilaç yerine bunları kullandım bakalım gününde gelecek mi :) eşimede geçen ay sabah akşam k.boynuzu kürü uyguladım testte ne çıkacak bilmiyorum temiz çıkar inşallah, eşimde 25 yaşında henüz :) hayırlısı olsun emek olmadan yemek olmazmış sabretmek gerekiyo demekki. Eşim asker olduğu için öyle günaşırı ilişki deneyemiyoruz göreve gdiyo iki gün yada bir hafta evde olmadığı günler oluyo, şükür ki bu hafta göreve gitmedi gün aşırı değerlendirebildim bugun yumurtlama da sonuncu gündeyim. Hayırlısı artık...

Bebeğin ismi hazır mı annesi :KK36: sen kaç yaşındasın?

Kızlar yumurtlama akıntısı hakkında birşeyler sormak istiyorum :) şimdi ben o uzayan şeffaf akıntıyı takip ettim ve o günleri değerlendirdik eşimle hatta dün kupkuruydu akıntı kesilmişti.. sabah adet zamanı olan bel ağrısıyla uyandım tuvalete gittim bayağı bir miktar akıntı gelmiş yine şeffaf uzayan akıntıdan.. yumurtlama akıntısı kaç gün sürer ve böyle aralıklı gelmesi normal mi :/ ben şimdi ne zaman yumurtladım :/:/

Back
X