Aile Planlaması yumurtlama dönemimde kondomla korunsam hamile kalır mıyım?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bahar159

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
25
6
6
22
adetim 27-31 günde bir oluyor. Tam yumurtlama günü hesaplayamıyorum. Ama tahmini yumurtlama zamanında sevişeceğiz partnerimle. Kondom kullansam, kondom yırtılmazsa hamile kalır mıyım? kondom kullanırken neye dikkat etmeliyim bir de daha önce hiç kullanmadım

adetim 27-31 günde bir oluyor. Tam yumurtlama günü hesaplayamıyorum. Ama tahmini yumurtlama zamanında sevişeceğiz partnerimle. Kondom kullansam, kondom yırtılmazsa hamile kalır mıyım? kondom kullanırken neye dikkat etmeliyim bir de daha önce hiç kullanmadım
Kondom yırtılmazsa hamile kalmazsınız.Son derece etkili bı korunma yöntemidir.Olur da bı kaza yaşanırsa da ertesi gün hapı alın şimdiden.İliskiden hemen sonra kullanırsınız.

Tabiki kullanabilirsiniz.ilişki sonrasıda prezervatifi kontrol edin.

Back
X