yumurtlama doneminde agri?

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
39
kızlar merhaba
bu ay ilk defa bu kadar Agri çektim ve ağlayarak Dr a gittim yumurtlama dönemindeyim ve apandisim patlıyor sanıp Dr a gittim sağ kasigim şiddetli şekilde ağrıdı oturamıyorum bile ultrasonda birşey çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de normal çıktı cerrah geldi apandist değil dedi.. eve geldim bende biraz geçti ağrısı böyle yaşayan var mı ilk defa bu şekilde acı çektim

Bnim 3 günm gecti şimdi test yaptm. Hâlâ kasık ağrısı çekiyorum ölüyorum ağrıdan adet olamadm o yuzden galiba.

Canım benim de adet dönemim yaklaşıyor ve sağ tarafımda baya bi ağrım oluyor. Ben de senin gibi apandistim patlıyo felan sandım. Ama şuanda iyiyim. Geçti ağrılarım.
Yumurtlama döneminde de o ağrılar normal. Demekki sağ taraftaki yumurtan çatlıyor.

Valla çok korktum bugün 6 senelik evliyim ve böyle bir ağrı görmedim anormallik var diyip gittim tamam hafif ağrı olurdu bu donemlerde ama bu sefer feci bir şekildeydi sanki içinde birşey zıplıyor ve ilişki sırasında da alttan muayene sırasında da deli ağrılarim oldu bugün bağırdım muayenede birşey bulamadım şaşırdı Dr da

İnşallah kötü birşey yoktur canım.

2 düşük bir kimyasal gebelik yaşadım evet kismet artık önce sağlık ama biz sağlıklı olmaliyiz ki bebis lerde olsun

2 düşük bir kimyasal gebelik yaşadım evet kismet artık önce sağlık ama biz sağlıklı olmaliyiz ki bebis lerde olsun
Ona gore yorumumu yapicam o yuzden sordum .korunmayi biraktim yumurtlama zamaninda muthis bir sag tarafimda agrilar basladi.adetlerimds degisik.agrilar oldu boyle 6 ay surdu keskin yumurtta agrisi yasadim ben gebe kalmak icin rahmin kendini hazirlamasi olarak dusundum.doktora gitmedim cunku en basta kontrollerimi yaptirmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…