Yumurtlama döneminde fitil

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.578
789
73
29
Kızlar yumurtlama döneminde fitil kullanılır mı sizce ? Kullanılırsa bir zararı olur mu

Kesinlikle engel ben bu yüzden 3 ay kalamadım akıntı felan mahvoldum sonra Bi tablet antibiyotik fitil kullandım daha 1 tableti durur 3 fitil dururken hamile kaldım
Şuan yumurtlama dönemindeyim kullanayım mı yinede dün ve bugün ilişki oldu

İlacı henüz kullanmadım 🤦🏻‍♀️
İlişki olsa da kalamayabilirsin ben sebepsiz yere 3 ay kalamadım sırf mantar akıntı enfeksiyon illetinden ilaç kullanman lazım antibiyotik ama ne boyutta bilmiyorum istersen kullanma ilişkiye gir adetine 3 4 gün kala test yap değilsen fitile basla için temizlensn fitille ilaçla adet bitince kullan yumurtlama da brak

İlişki olsa da kalamayabilirsin ben sebepsiz yere 3 ay kalamadım sırf mantar akıntı enfeksiyon illetinden ilaç kullanman lazım antibiyotik ama ne boyutta bilmiyorum istersen kullanma ilişkiye gir adetine 3 4 gün kala test yap değilsen fitile basla için temizlensn fitille ilaçla adet bitince kullan yumurtlama da brak
Bence risk almasın bu ay mantar i tedavisini yapsın bir daha ki ay temiz temiz yumurtlama gününu değerlendirsin derim kaşıntı yanma akıntı rahatsız edecek şeyler ben olsam öyle yapardım

Bence risk almasın bu ay mantar i tedavisini yapsın bir daha ki ay temiz temiz yumurtlama gününu değerlendirsin derim kaşıntı yanma akıntı rahatsız edecek şeyler ben olsam öyle yapardım
Hiç ilaç içmemiş daha bende öyle yap dedim içse belki temizlerdi

Back
X