- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Kızlar yumurtlama döneminde fitil kullanılır mı sizce ? Kullanılırsa bir zararı olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyonunuz mu varKızlar yumurtlama döneminde fitil kullanılır mı sizce ? Kullanılırsa bir zararı olur mu
Mantar ve enfeksiyonEnfeksiyonunuz mu var
Çok geçmiş olsun bence ihmal etmeyin kullanın çünkü yumurtlama olsa bile mantar enfeksiyon gebeliğe engel öncelikle bu durumu atlatin derimMantar ve enfeksiyon
Öncelikle çok sağolun gerçekten mi ya çok üzüldüm şuanÇok geçmiş olsun bence ihmal etmeyin kullanın çünkü yumurtlama olsa bile mantar enfeksiyon gebeliğe engel öncelikle bu durumu atlatin derim
Benim doktorum öyle demişti bir ara antibiyotik kullanımı sonrası mantar olmuştumÖncelikle çok sağolun gerçekten mi ya çok üzüldüm şuan![]()
Canım banada enfeksiyon için vermişti yumurtlama gelene kadar kullandım bıraktım o ay kaldımKızlar yumurtlama döneminde fitil kullanılır mı sizce ? Kullanılırsa bir zararı olur mu
Kesinlikle engel ben bu yüzden 3 ay kalamadım akıntı felan mahvoldum sonra Bi tablet antibiyotik fitil kullandım daha 1 tableti durur 3 fitil dururken hamile kaldımMantar ve enfeksiyon
Şuan yumurtlama dönemindeyim kullanayım mı yinede dün ve bugün ilişki olduKesinlikle engel ben bu yüzden 3 ay kalamadım akıntı felan mahvoldum sonra Bi tablet antibiyotik fitil kullandım daha 1 tableti durur 3 fitil dururken hamile kaldım
Ovülasyon testi kullanıyorum ve bugün ve dün yumurtlama günü fitili kullanayım mı napayımCanım banada enfeksiyon için vermişti yumurtlama gelene kadar kullandım bıraktım o ay kaldım
Hayır ilişkiye girerken kullanma zaten doktor korunmasız ilişki varken kullanmayın diyorŞuan yumurtlama dönemindeyim kullanayım mı yinede dün ve bugün ilişki oldu
Kullanma eğer cok istiyorsan yalnız ne kadar kullandın ilacı? Temizlenmediysn bu sekilde kalmaOvülasyon testi kullanıyorum ve bugün ve dün yumurtlama günü fitili kullanayım mı napayım
Yani bu ay da gitti çöpeBenim doktorum öyle demişti bir ara antibiyotik kullanımı sonrası mantar olmuştum
İlacı henüz kullanmadımKullanma eğer cok istiyorsan yalnız ne kadar kullandın ilacı? Temizlenmediysn bu sekilde kalma
İlişki olsa da kalamayabilirsin ben sebepsiz yere 3 ay kalamadım sırf mantar akıntı enfeksiyon illetinden ilaç kullanman lazım antibiyotik ama ne boyutta bilmiyorum istersen kullanma ilişkiye gir adetine 3 4 gün kala test yap değilsen fitile basla için temizlensn fitille ilaçla adet bitince kullan yumurtlama da brakİlacı henüz kullanmadım![]()
Herşey nasip olmayacak diye bişi yok evet engel oluyor ama belli olmaz yumurtlama gorduyseniz degerlendirinYani bu ay da gitti çöpe![]()
Bence risk almasın bu ay mantar i tedavisini yapsın bir daha ki ay temiz temiz yumurtlama gününu değerlendirsin derim kaşıntı yanma akıntı rahatsız edecek şeyler ben olsam öyle yapardımİlişki olsa da kalamayabilirsin ben sebepsiz yere 3 ay kalamadım sırf mantar akıntı enfeksiyon illetinden ilaç kullanman lazım antibiyotik ama ne boyutta bilmiyorum istersen kullanma ilişkiye gir adetine 3 4 gün kala test yap değilsen fitile basla için temizlensn fitille ilaçla adet bitince kullan yumurtlama da brak
Hiç ilaç içmemiş daha bende öyle yap dedim içse belki temizlerdiBence risk almasın bu ay mantar i tedavisini yapsın bir daha ki ay temiz temiz yumurtlama gününu değerlendirsin derim kaşıntı yanma akıntı rahatsız edecek şeyler ben olsam öyle yapardım
Hmm aynen doktora gittigi gün kullanmaya başlayınca 10 gün sonra bitmiş olacak kronik değilseHiç ilaç içmemiş daha bende öyle yap dedim içse belki temizlerdi
Umudum bitti benim bu ayHiç ilaç içmemiş daha bende öyle yap dedim içse belki temizlerdi