ben ilk kızıma yeni evlendiğimde hemen hamile kaldım yani sık ilişkiyle
şimdi ise adetimin 12.günü tek ilşkiyle hamile kaldım sanırım yumurtam 2 gün sonra falan çatlamış oluyo yani yumurtlamadan önce kız olma tezine tamamen uyyorum
benim de gönlümden kız bebek geçiyor..ama önce sağlıklı,hayırlı bi evlat olsun elbette...
ben de bunun tersini başlık açayım,bakalım bu yöntem tutuyo mu tutmuyo mu bi fikir edinelim...:)))
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin...
meysacigim,bende sana tamamen katiliyorum,aynen bende kizima sik iliski ve yum öncesi kalmistim,ama yumurtlama günü iki gün öncesi ve bir gün sonrasi,yani sik iliski ile erkek olma olasiligida cok fazla diyorlar yani tibbi olarak banada mantikli gelmiyo degil.bende denedim tutarsa tabiki buraya yazicam adim adim tabiki hersey öncelikle rabbimin dilemesiyle olur canimopuyorumnanaktan
önceyi biliyordum da, yumurtlama döneminden sonra da kız olma olasılığı mı fazla oluyo?[/ Yumurtlamadan sonrasi celiski canim,kimisi kiz diyo,kimisi erkek.erkeklerin sperminin uzun yasadigini biliyoruzda,kadindarin yumurtasi sadece 2 canli kalabiliyo,eger yumurta hücresi ölürse spermi nasil kabul edecek?yani en mantiklisi yumurtlamadan 3 veya 4 gün öncesi kiz,yumurtrlamadan 1 gün öncesi ve 1 gün sonrasi erkek sende böyle dene derim canim, zaten gebelige en uygun dönemlerde bu günler icerisinde..............
bende yumurtlama günüde hamile kaldım ama henüz cinsiyeti belli değil.
belli olunca yazarım buraya..
teşekkür ederim lavandel :)
meysacigim,bende sana tamamen katiliyorum,aynen bende kizima sik iliski ve yum öncesi kalmistim,ama yumurtlama günü iki gün öncesi ve bir gün sonrasi,yani sik iliski ile erkek olma olasiligida cok fazla diyorlar yani tibbi olarak banada mantikli gelmiyo degil.bende denedim tutarsa tabiki buraya yazicam adim adim tabiki hersey öncelikle rabbimin dilemesiyle olur canimopuyorumnanaktan
canımm sen tamm olarakk nasıll denedinn ve hamilemisinn
bende 2 kızımaa regldenn sık sıkk birlikteliklee hamilee kaldımm
3 ncüü içinn yumurtaa zamanı istiyorumm bakalıumm
bende yumurtama dönemine göre yaptım ama 13 gün başladım 2 gün arayla yaptık 18 güne kadar ondan önce fazla ilişkiye girmedik yumurlama dönemimde girdik doktor erkeğe benziyo dedi ama kesin cevap vermedi şuan 16 haftalık hamileyim 2 hafta sonra kontürole gidecem o zaman inşallah belli olur.
hayirli olsun canim saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah bebisini.ilk bebeginmi,yoksa uygulamali ikincimi.cevabini bekliyoruz canim.
sağol canım inşallah.
bu benim üçüncü bebeğim iki kızım var.bu tesadüf olarak yumurtlama gününe denk geldi
bakalım sonucu ne olacak. kız erkek farketmez benim için ama yinede gönlümden geçen bi oğlum olması.oda farklı bi lezzet işte.inşallah rabbim onuda tattırır bana.
sağol canım inşallah.
bu benim üçüncü bebeğim iki kızım var.bu tesadüf olarak yumurtlama gününe denk geldi
bakalım sonucu ne olacak. kız erkek farketmez benim için ama yinede gönlümden geçen bi oğlum olması.oda farklı bi lezzet işte.inşallah rabbim onuda tattırır bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?