kızlar dün doktora gittim erkeğe benziyo dedi.ama tam kesinleştirmedi.ultrasonda baktık bariz bi çıkıntı var.bidahaki gelmende kesinleştiririm dedi.inşallah dediğiniz gibi olur.yinede kendimi tam şartlandırmak istemiyorum, her iki olasılığada hazırladım kendimi.ama rabbim gönlümdekinide biliyo.
Rabbim hepimizede gönlümüzdekini verir inşallah.o ne derse o olur.
Arkadaşlar bende bilisayardan yumurtlama günümü takip ettim tam yumurtla günlerimde ilişkiye girdim oğlum old buna nanıyorum cevremde birçok insan var yumurtla gününü takip ederek hamile kalanlar ve hepsininde oğlu var. ama tabi allah bilir nasiptir.
canim hayirli olsun,hayirli olsun diyorum cünkü doktor erkege benziyo dediyse %90 erkektir.erkekler kendini cok cabuk belli ediyomus,bide doktor tam benzetemeseydi erkege benziyo demezdi.hic bir sey söylemezdi.hayirli olsun canim,ayyyyyyyyyy cok heyecanlaniyorum böyle güzel haberler aldikca inanilmaz mutlu oluyorum yinede yazarsin tam sonucu öpüyorumdarisi banaaaa
kızlar dün doktora gittim erkeğe benziyo dedi.ama tam kesinleştirmedi.ultrasonda baktık bariz bi çıkıntı var.bidahaki gelmende kesinleştiririm dedi.inşallah dediğiniz gibi olur.yinede kendimi tam şartlandırmak istemiyorum, her iki olasılığada hazırladım kendimi.ama rabbim gönlümdekinide biliyo.
canımm benimm çokk sevindimm
sen internettennn bakmıştınn değilmii yumurtaaa zamanınaaa
hanii tamm 1 haftaa veriyorr ordaa
senn tamm kaçıccıı günn yaptınn ve kaçç ilişkii olduu korunmasızz
Bence doktorlar gerçeği söylemiyorlar haklılar da. Ben yumurtlama gününde tek bir ilişkiyle hamile kalırsan erkek çocuğun olması ihtimaline 100de 99 inanıyorum. Bu bilimsel bir gerçek. Ve genelde doğru çıkıyor. Bazılarımız diyorki yumurtlama günümde hamile kaldım ama kızım oldu. Olabilir ama bence şöyle, yumurtlamadan önceki 6-7 gün eşinle beraber olmaman gerekiyor çünkü kız sperm hücreleri çok uzun yaşayabiliyor. Bunu gözardı etmiş olabilirsiniz. Veya eşiniz bu 6 günde hiç boşalmamış olabilir o zaman da sorun oluyormuş spermlerin kalitesi çok düşüyormuş. Bu da unutulmamalı. Yumurtanın çatladığı günüde hatta anlayabilirsen saatinide kesin bilirsen o zaman istediğin cinsiyette bebek sahibi olabilirsin bence. Ben denedim :kedi: bakalım yaklaşık 7-10 gün sonra belli olur herhalde kız mı erkek mi olacağı. İçimdeki hisler erkek yönünde ama sürpriz yaparda kız olursa bende bu teze inanmam artık. Çünkü burda yazdıklarımı aynen uyguladım :ecrin_bebek:
emelcimm bendeee ovulusyonn gününüü sordumm banaa 2 doktordaa öylee dedii
bunaa bir tekk bizlermii inanıyoruzzz acabaa canımmmm
bendee ilkk kızımdaa tümm limonn soyar yerdimm
2 ncii kızımdaaa tatlıı yerdim bol bol
off kızlarr kafamm karmakarışıkk
ben dahaa yumrtaa takibii yapacakk doktorr bilee bulamadımm
hepp ya 1 yıl deneee yadaaa 3 ay denee diyorlarr
amaa bennn şimdii başlamakk istiyorummmm
ve neyee inanacağımıı şaşırdımm
benimdee 2 kızımm varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?