Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün aşırı en garantisi. Yumurtlama günü telefon takvimlerimizden belirtilerimizden farklı da olabiliyor yani günde yanılma payı mevcut. Ya da kiminde geç yumurtlama vs. O sebeple gün aşırı ilişki kaçırmamak adına iyiymiş. Ben de uyguluyorum.merhabaa yarın yumurtlama dönemim başlıyor bebek istiyoruz yumurtlamada döneminde kaç gün ilişkiye girilmeli
bir gün yap birgün yapma şeklinde yaniGün aşırı en garantisi. Yumurtlama günü telefon takvimlerimizden belirtilerimizden farklı da olabiliyor yani günde yanılma payı mevcut. Ya da kiminde geç yumurtlama vs. O sebeple gün aşırı ilişki kaçırmamak adına iyiymiş. Ben de uyguluyorum.
Evet. İmkan varsa özellikle sabahları cinsel ilişki öneriliyor sperm kalitesi için. Birde tabiki ayakları dikmek,bu süreçte hem kadının hem erkeğin çok sıcak su ile duş almaması. Ben bunlara dikkat ediyorum eşimle canım.bir gün yap birgün yapma şeklinde yani
1 haftamerhabaa yarın yumurtlama dönemim başlıyor bebek istiyoruz yumurtlamada döneminde kaç gün ilişkiye girilmeli
evleneli 1 ay oldu ilk ay beceremedik sanırım çok istiyoruz inşallah olurEvet. İmkan varsa özellikle sabahları cinsel ilişki öneriliyor sperm kalitesi için. Birde tabiki ayakları dikmek,bu süreçte hem kadının hem erkeğin çok sıcak su ile duş almaması. Ben bunlara dikkat ediyorum eşimle canım.
hergün yapılsa bir sıkıntı olur mu acaba1 hafta
Daha çok yenisin hayırlı olsun yuvana huzur dolsun. :) Her ne kadar ben başaramasam da stres yapmamaya çalış. Hormonlar stresten çok etkileniyor.evleneli 1 ay oldu ilk ay beceremedik sanırım çok istiyoruz inşallah olur
Eğer eşinizin spermlerinde sıkıntı yoksa sorun olmaz. Gün aşırı yapsanızda sıkıntı olmaz. Gün aşırı genelde spermde olası sorunlar olabilir diye önerilen bir durum.hergün yapılsa bir sıkıntı olur mu acaba
ilişkiden sonra spermin bir yarısı dışarı akıyor bu normal miEğer eşinizin spermlerinde sıkıntı yoksa sorun olmaz. Gün aşırı yapsanızda sıkıntı olmaz. Gün aşırı genelde spermde olası sorunlar olabilir diye önerilen bir durum.
Normal. Hepsinin içerde olması gerekmiyor. Zaten milyonlarca sperm var ve bu spremlerden yumurtayı dölleyen sadece 1 tanesi olacak.ilişkiden sonra spermin bir yarısı dışarı akıyor bu normal mi
bizimde evleneli 1 ay oldu geçen ay yumurtlama döneminde yaptık tutmadı bu ay hergün ilişkiye giriyoruz şuan dönemimdeyim hayırlısı bakalımCanım takvime göre baktıysan eğer çok yanıltıyor. mesela kendimden örnek vereyim.
19/10 adetim başladı 25/10 da bitti takvime göre 2/11 yumurtlamaydı. ama ben ovülasyon testi aldım teste göre 30/10 ve 31/10 da yumurtladım ve 1/11 de test yaptığımda yumurtam çatlamıştı. ilişki ise şöyle ben 25/10 dahil olmak üzere her günü değerlendirdim. sadece 1/11 i değerlendirmedim sperm kalitesi için. ve bu 3 günü değerlendireceğim. inşallah umutluyum ama hevesde etmek istemiyorum. bu denemede 3. ayımız hep takvime göre gitmiştim bu seferde böyle denedim.
ilişki sonrasında da hiç kalkmadım 45 dk ayaklarımı duvara yasladım ve popoma yastık koydum öyle kaldım. yataktan bile kalkmadan tuvalete girmeden uyudum. sabah kalktığımda duş aldım. inşallah olur bakalım bekliyoruz![]()
Ooo daha evleneli 1 ay olmuş ne bu acele :) biz 6 yıllık evliyiz yeni başladık denemelere. azcık hayatın tadını çıkartın birlikte :)bizimde evleneli 1 ay oldu geçen ay yumurtlama döneminde yaptık tutmadı bu ay hergün ilişkiye giriyoruz şuan dönemimdeyim hayırlısı bakalım
Onu bende çok denedim 1 saate yakın artık bacaklarım havada durmaktan yürüyemeyecek kadar uyuştum 4 ay boyunca. Sonra artık o kadar sıkıldım ki yaptıktan sonra ne bacak kaldırdım ne bişey yaptım yan yattım 10 15 dkka sonra kalktım gezindim tuvalete gittim ettim bu ayda silik çizgiyi gördüm. Regl günümden önce olduğu için net değil reglin gecikmesini bekliyorumCanım takvime göre baktıysan eğer çok yanıltıyor. mesela kendimden örnek vereyim.
19/10 adetim başladı 25/10 da bitti takvime göre 2/11 yumurtlamaydı. ama ben ovülasyon testi aldım teste göre 30/10 ve 31/10 da yumurtladım ve 1/11 de test yaptığımda yumurtam çatlamıştı. ilişki ise şöyle ben 25/10 dahil olmak üzere her günü değerlendirdim. sadece 1/11 i değerlendirmedim sperm kalitesi için. ve bu 3 günü değerlendireceğim. inşallah umutluyum ama hevesde etmek istemiyorum. bu denemede 3. ayımız hep takvime göre gitmiştim bu seferde böyle denedim.
ilişki sonrasında da hiç kalkmadım 45 dk ayaklarımı duvara yasladım ve popoma yastık koydum öyle kaldım. yataktan bile kalkmadan tuvalete girmeden uyudum. sabah kalktığımda duş aldım. inşallah olur bakalım bekliyoruz![]()
Yaa çok sevindim inşallah vardır. Valla her çareyi deniyoruz işte alah aratmasın biran önce inşallah nasip etsin her isteyene. Bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ayı bakalım inşallah vardırOnu bende çok denedim 1 saate yakın artık bacaklarım havada durmaktan yürüyemeyecek kadar uyuştum 4 ay boyunca. Sonra artık o kadar sıkıldım ki yaptıktan sonra ne bacak kaldırdım ne bişey yaptım yan yattım 10 15 dkka sonra kalktım gezindim tuvalete gittim ettim bu ayda silik çizgiyi gördüm. Regl günümden önce olduğu için net değil reglin gecikmesini bekliyorum
Allah isteyen herkese versin inşallahYaa çok sevindim inşallah vardır. Valla her çareyi deniyoruz işte alah aratmasın biran önce inşallah nasip etsin her isteyene. Bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ayı bakalım inşallah vardır
İnşallah sağlıkla bir bebişiniz olur.Allah isteyen herkese versin inşallahnet birşey de yok kan 2.91 çıktı 3 gün önce doktor reglden sonra gel dedi hala sonuç ne bilmiyorum. Daha önce hiç 0ın üstünde bi değer görememiştim
İnşallahİnşallah sağlıkla bir bebişiniz olur.
şumurtlama döneminde kaç gün ilişki yaşadınız sorması ayıptırOnu bende çok denedim 1 saate yakın artık bacaklarım havada durmaktan yürüyemeyecek kadar uyuştum 4 ay boyunca. Sonra artık o kadar sıkıldım ki yaptıktan sonra ne bacak kaldırdım ne bişey yaptım yan yattım 10 15 dkka sonra kalktım gezindim tuvalete gittim ettim bu ayda silik çizgiyi gördüm. Regl günümden önce olduğu için net değil reglin gecikmesini bekliyorum