- 20 Mayıs 2025
- 31
- 12
- 3
- Konu Sahibi istekadindayanismasi
-
Test yaptınız mıMerhaba canım
Bende 8 martta Kürtaj oldum. 2 ay korundum.3 reglimi bekliyorum ama bugün kahverengi akıntım geldi. Sanırım regli oldum gebelik olması için dua ediyorum ama umutlanmamak adına test yapmadım reglim gecikirse test yapacağım.
Olumsuz canım zaten lekelenmenin hemen ardımda regli oldum. Kürtaj sonrası bazı kadınlar hemen gebe kalıyor ama ben kalamadımTest yaptın mı canım?
Beyaz akıntı kasıntı varsa enfeksiyon yolsa sorun yokOlumsuz canım zaten lekelenmenin hemen ardımda regli oldum. Kürtaj sonrası bazı kadınlar hemen gebe kalıyor ama ben kalamadımşimdi 4.reglime 9 gün var bekliyorum bu seferde beyaz akıntım geliyor, vücudum sanırım toparlanamadı tam
olsun, en kısa zamanda inşallah bebişine kavuşursunOlumsuz canım zaten lekelenmenin hemen ardımda regli oldum. Kürtaj sonrası bazı kadınlar hemen gebe kalıyor ama ben kalamadımşimdi 4.reglime 9 gün var bekliyorum bu seferde beyaz akıntım geliyor, vücudum sanırım toparlanamadı tam
güncelleme bugün regli oldum.Kürtajdan sonra tam 4 ay geçti
Etrafımda kürtaj olup 2-3 ay içinde hamile kalanları görünce insan üzülüyor elden gelmiyor üzülmemek haklısın sabretmek lazım ama ben tez canlıyım insan bir de o duyguyu tadınca yeri dolsun istiyor. Rabbim nasip etsin hepimize inşBizim de bi vaktimiz var demek ki anne olmak için. İnsan düşünüyor düşünüyor regl olunca da üzülüyor zaten duygularımız hormonlarımız karmakarışık ama demek ki sabretmemiz gerekiyor. Allah isteyen herkese iyi bi anne olmayı nasip etsin. Sana da ve bana da canımBelki vücudunun bu ara toparlanması lazımdı, önümüzdeki ay inşallah.
çok doğru söylüyorsun arkadaşım, insan her ay umutlanıyor bir de.. benim döngüm de düzenli ama olmuyor işte. sen bi de o duyguyu tatmışsın nasıl bi heyecan olduğunu, insallah kucağına almak da nasip olur. bana da hepimize :)Etrafımda kürtaj olup 2-3 ay içinde hamile kalanları görünce insan üzülüyor elden gelmiyor üzülmemek haklısın sabretmek lazım ama ben tez canlıyım insan bir de o duyguyu tadınca yeri dolsun istiyor. Rabbim nasip etsin hepimize inş
Elimden geldiğince stres de yapmamaya çalışıyorum zaten eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyattan tam 3 ay sonra ilk denemede olmuştu.8 martta kürtaj oldum 4 aydır deniyorum olmuyorçok doğru söylüyorsun arkadaşım, insan her ay umutlanıyor bir de.. benim döngüm de düzenli ama olmuyor işte. sen bi de o duyguyu tatmışsın nasıl bi heyecan olduğunu, insallah kucağına almak da nasip olur. bana da hepimize :)
şöyle düşün o zaman olduysa demek ki oluyor ve bir gün olacak inşallahElimden geldiğince stres de yapmamaya çalışıyorum zaten eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyattan tam 3 ay sonra ilk denemede olmuştu.8 martta kürtaj oldum 4 aydır deniyorum olmuyorrahim toparlanması belirtisi nedir bilmiyorum ama regli düzenim de 27 günde 1 şeklinde oluyorum, düzenli yani.
İnşallah canım sana da nasip olsun sağlıkla inş, ne çok sevinmiştim ne hayaller kurmuştum Rabbimden gelen başım gözüm üstüne ama işte ne yaparsınşöyle düşün o zaman olduysa demek ki oluyor ve bir gün olacak inşallah
insallah, ben de yaklaşık bir senedir deniyorum işte bakalım, aynı yaştayızİnşallah canım sana da nasip olsun sağlıkla inş, ne çok sevinmiştim ne hayaller kurmuştum Rabbimden gelen başım gözüm üstüne ama işte ne yaparsınevlat hasreti çok zor yaşta 31 olacak Ekimde. Sen ne zamandır deniyorsun ? Evliliğin kaçıncı yılı azıcık dertleşelim
Canım benim senin olur tez zamanda bazen 1 yıl geçince 2-3 ay içinde de oluyor. Rabbim gönlünden geçeni sana da en hayırlıysa sağlıkla versin inş. Birbirimize dua edelim, eşimin morali cok bozuk. Onun moralini düzeltmeye çalışıyorum ailenin tek erkeği ve aşırı duygusal herkes cocuk istiyor. 3 yıl 1 aydır evliyim düşün. Çok zor psikoloji.insallah, ben de yaklaşık bir senedir deniyorum işte bakalım, aynı yaştayız
inşallah, çok sağol canım. sen de en en kısa sürede hayırlı haberi alırsın inşallah.Canım benim senin olur tez zamanda bazen 1 yıl geçince 2-3 ay içinde de oluyor. Rabbim gönlünden geçeni sana da en hayırlıysa sağlıkla versin inş. Birbirimize dua edelim, eşimin morali cok bozuk. Onun moralini düzeltmeye çalışıyorum ailenin tek erkeği ve aşırı duygusal herkes cocuk istiyor. 3 yıl 1 aydır evliyim düşün. Çok zor psikoloji.
Dualarınıza talibim. Bende sana cok dua ediyorum içten inan, bat 05.08 ya da 07.08 arası artık aşılama düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?