Yumurtlama döneminde olanlar kızlar aciil

Maricat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
73
7
1
27
Kızlar normalde bu ayın 3ünde yumurtlama günüm bugün ayım 5i ama bikaç gün önce sol tarafıma ara ara bişiler battı ve göğüslerim ağrımaya başladı daha 13 gün var adetime ama sizce adetime 13 gün varken göğüs ağrısı normal mi yumurtlamayla bi alakası varmıdır yoksa başka bişimidir korunuyoruz ama zevk suyundan bulaşması hamilelik oluşturur mu cevaplarsanız çok yardımcı olurum:KK200: allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar normalde bu ayın 3ünde yumurtlama günüm bugün ayım 5i ama bikaç gün önce sol tarafıma ara ara bişiler battı ve göğüslerim ağrımaya başladı daha 13 gün var adetime ama sizce adetime 13 gün varken göğüs ağrısı normal mi yumurtlamayla bi alakası varmıdır yoksa başka bişimidir korunuyoruz ama zevk suyundan bulaşması hamilelik oluşturur mu cevaplarsanız çok yardımcı olurum:KK200: allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Canım yumurtlama günün olabilir zevk suyundan hamile kalındığını hiç duymadım

Bende okudum zevk suyundan da kalindigini ama cok cok coook dusuk bir ihtimal. Esiniz imkansiz diyorsa, imkansizdir. En iyi o bilir su an olayin akibetini.:KK39:

Ben de zevk suyundan hamile kalınabilecegini içinde sperm oldugunu duymuş gibiyim. Deneyimlemedim bu konuyu net birşey söyleyemem. Hamile kaldıgım ilk zaman Vucut sıcaklıgımın çok arttıgını hissetmiştim çıplak bir şekilde karlara yatabilirdim o derece :)

Korunmak derken sizin yumurtlama günlerini takip ederek yaptığınız korunma yöntemi , korunma yöntemi değil ayrıca...bunu korunma yöntemi var sayarak devam ederseniz sürprizlere hazır olun

Peki daha adetime 13 gün varken göğüs ağrısı normal mi ve arada sol tarafıma batmalar oluyor?

Ayrıca kornuyoruz zaten ama böyle bişi yaşayınca her ihtimali düşünüyorum korunmadan temasımız olmadı ama ilk başlarda zevk suyu elimize değip bana gelebilirmi diye düşündük o da biraz zor değilmi

Geri cekilme,takvimden yumurtlama gunu hesaplayarak iliskiye girme ve prezervatifi bosalma aninda kullanmak korunma yontemi degildir.
Nasil korundunuz bilemeyiz.
Agrilar yumurtlama donemindede olabilir yumurtlamaniz gecmis olabilir.

Geri cekilme,takvimden yumurtlama gunu hesaplayarak iliskiye girme ve prezervatifi bosalma aninda kullanmak korunma yontemi degildir.
Nasil korundunuz bilemeyiz.
Agrilar yumurtlama donemindede olabilir yumurtlamaniz gecmis olabilir.
Sivilcelendim ve göğüs ağrılarım oluştu daha 13 gün varken normalmidir yani

canim gogsunde kistte olabilir,
benim var ve agri yapiyor bir aydir.
+yumurtlaman geciktiyse de olabiliyor agri.
bende gecen ay sen gibi panik oldum.
ama sonuc bu :)
Yok kist yokta yumurtlamadan mi adetten mi yoksa gebeliktenmi diye düşünüyorum gebelikte hemen 1 haftada göğüs ağrısı başlar mı kii

Back
X