Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa ama ben orda da belirtmistim esine guveniyorsan korunursun bu yontemle diye yoksa zevk suyu falan asiri dusuk ihtimal. Nasil da yakaladin, hatirladin beni masallah sana
yaa ama ben orda da belirtmistim esine guveniyorsan korunursun bu yontemle diye yoksa zevk suyu falan asiri dusuk ihtimal. Nasil da yakaladin, hatirladin beni masallah sana
Ya afederainiz açık konuşucam ama kadınlar arasındayız zaten ön sevişme sırasında zevk suyu denen şey gelir ya o mu değdi diye düşümdüm yoksa ilişki sırasında prezervatif oldu ama işte ilk başta zevk suyu geldi mi diyedüşünüyorım her ihtimali düşünüyorum o biraz zor demi
Ya afederainiz açık konuşucam ama kadınlar arasındayız zaten ön sevişme sırasında zevk suyu denen şey gelir ya o mu değdi diye düşümdüm yoksa ilişki sırasında prezervatif oldu ama işte ilk başta zevk suyu geldi mi diyedüşünüyorım her ihtimali düşünüyorum o biraz zor demi
Bu konuda takintilisin ve hep hamilemiyim konulari acacaksin yani [/QUOTE
Takıntı var evet biraz ama elimde değil bide göğüs ağrım 13 gün önce başlayınca bi tedirgin oldum