Merhaba herkese ,
Yumurtlama dönemindeyim yumurtam büyüdü sanırım çatlamıyor, örnek konularda cevabını bulamadığım için konu açmak istedim . 3 gündür sürekli pik testim bugün 4. Gün yine pike yakın , acaba hala çatlama ve testin silikleşme ihtimali olur mu, bu durumu yaşayanlar lütfen yardımcı olsunlar , Doktor bir şeyimin olmadığını söylüyor, ama sanırım yumurta ya çatlamıyor yada geç çatlıyormuş, yeni farkediyorum 24,25,26 ve bugün 27 si test fotolarım, testlerde bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum…
Çok mutlu oldum cevap verdiğiniz için çok sağolun peki ilişki sıklığı hangileriydi çok özel değilse, yani pikken mi çatladığında mı ilişki olmuştu, bu arada inşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız bebğinizi ben uzun süredir hamile kalamadım sanırım günleri tutturamıyormuşum
Çok mutlu oldum cevap verdiğiniz için çok sağolun peki ilişki sıklığı hangileriydi çok özel değilse, yani pikken mi çatladığında mı ilişki olmuştu, bu arada inşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız bebğinizi ben uzun süredir hamile kalamadım sanırım günleri tutturamıyormuşum
Benimde 4 ay önce 3 gün sürdü pik 4.gün yavaş yavaş silikleşti ama o ay kist yaptı bende. Doktor çatlamadığı için kiste döndürdüğünü söyledi ama önemsiz kistler o ay ki adet ile beraber attım. Şimdi genellikle 2 gün sürüyor pik, herkeste 1 gün olacak diye bişi yok. Havuç ye diyorlardı çatlaması için